; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ed Sheeran

Apariția lui Ed Sheeran în „Urzeala tronurilor” a iscat o adevărată furtună pe internet și l-a făcut să-și șteargă contul de Twitter

18 July 2017

L-ați recunoscut pe Ed Sheeran în noul sezon din „Urzeala tronurilor'? Soldatul Lannister care cântă încet în jurul focului…

 Vezi galeria foto >

Dacă vă îndoiați, nu e cazul! Da, e chiar celebrul cântăreț Ed Sheeran, care interpretează un soldat din garda Lannisterilor. În momentul în care melodia ajunge la urechile lui Arya Stark (Maisie Williams), aceasta exclamă: „Ce cântec frumos. Nu l-am mai auzit'.

„Normal, e un cântec nou', spune soldatul „Sheeran'.

De precizat că versurile nu-i aparțin cântărețului irlandez, ci lui George R.R. Martin, din volumul „Dansul dragonilor', fiind vorba despre o baladă despre Tyrion și iubita lui, Shae.

Dar să revenim: cum a ajuns Ed Sheeran în „Urzeala tronurilor'? În martie, la South by Southwest Festival, David Benioff a explicat că totul i se datorează actriței Maisie Williams:

„Noi știam că Maisie e un mare fan Ed Sheeran de ani de zile. Și am tot așteptat momentul să-i facem o surpriză. Și anul acesta, s-a întâmplat, în sfârșit!'.

Cât despre Sophie Turner, ea îl așteaptă „întotdeauna pe Justin Bieber!'.

Ed Sheeran nu e primul muzician rătăcit prin Westeros, înaintea lui au mai avut scurte apariții: bateristul de la Coldplay, Will Champion, și trupa islandeză Sigur Rós.

Însă scurta apariție episodică a celebrului cântăreț a generat reacții amestecate. Fanii lui au fost bucuroși, alții – numeroși – au fost indignați.

Așa că, la numai câteva ore după apariția sa în „Urzeala tronurilor', Ed Sheeran și-a șters contul de Twitter (după ce și-l mai ștersese o dată, tot luna aceasta, din cauza trolilor). Internauții au reacționat imediat la închiderea contului, deși cântărețul englez are încă active și Facebook-ul, și Instagram-ul.

UPDATE 19 IULIE: Ed Sheeran s-a răzgândit și s-a întors pe Twitter. Lumea întreagă răsuflă ușurată. 🙂

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare