; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

U.S. LOS ANGELES OSCARS RED CARPET

Apar noi detalii despre nunta actriței Scarlett Johansson cu Colin Jost

05 November 2020

Actrița Scarlett Johansson și comediantul Colin Jost au surprins pe toată lumea atunci când și-au anunțat căsătoria, cei doi alegând să facă pasul cel mare la un an și jumătate de la logodnă. 

Pentru că evenimentul a fost o surpriză și în același timp un mister pentru public, publicația People e dezvăluit noi detalii despre evenimentul organizat de cei doi. 

Se pare că Scarlett Johansson a ales să nu piardă timpul atunci când s-a ocupat de pregătiri. 

„Nunta a fost planificată de cei doi în doar câteva săptămâni. Au fost prezenți doar prietenii apropiați și familia' a declarat o sursă pentru People. 

 

 

Cei doi au făcut pasul cel mare într-un cadru intim  în weekendul 23-24 octombrie, iar vestea a fost anunțată pe pagina de Instagram a ONG-ului Meals on Wheels America, un program care oferă mâncare persoanelor care nu au posibilitatea financiară de a-și procura alimente. 

„Suntem încântați să anunțăm că Scarlett Johansson și Colin Jost s-au căsătorit în weekend într-o ceremonie intimă unde au participat familia și cei dragi lor, respectând măsurile de siguranță COVID-19, conform instrucțiunilor CDC. Dorința lor de nuntă este să ne ajute să facem diferența și să îi ajutăm pe  adulții vârstnici vulnerabili în acest moment dificil, sprijinind @mealsonwheelsamerica. Vă rugăm să luați în considerare donația pentru a sărbători fericitul cuplu’, a scris organizația. 

 Cei doi s-au logodit în luna mai 2019, după 2 ani de relație. Este prima căsătorie pentru comediantul Colin Jost, în timp ce pentru Scarlett este ce-a de-a treia. Actrița din „Văduda neagră’ a mai fpst căsătorită cu Ryan Reynolds între anii 2008 și 2010 și cu Rmain Dauriac între 2014 și 2018 alături de care are și o fiică, Rose Dorothy Dauriac.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare