;
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

U.S. LOS ANGELES OSCARS RED CARPET

Apar noi detalii despre nunta actriței Scarlett Johansson cu Colin Jost

5 November 2020

Actrița Scarlett Johansson și comediantul Colin Jost au surprins pe toată lumea atunci când și-au anunțat căsătoria, cei doi alegând să facă pasul cel mare la un an și jumătate de la logodnă. 

Pentru că evenimentul a fost o surpriză și în același timp un mister pentru public, publicația People e dezvăluit noi detalii despre evenimentul organizat de cei doi. 

Se pare că Scarlett Johansson a ales să nu piardă timpul atunci când s-a ocupat de pregătiri. 

„Nunta a fost planificată de cei doi în doar câteva săptămâni. Au fost prezenți doar prietenii apropiați și familia' a declarat o sursă pentru People. 

 

 

Cei doi au făcut pasul cel mare într-un cadru intim  în weekendul 23-24 octombrie, iar vestea a fost anunțată pe pagina de Instagram a ONG-ului Meals on Wheels America, un program care oferă mâncare persoanelor care nu au posibilitatea financiară de a-și procura alimente. 

„Suntem încântați să anunțăm că Scarlett Johansson și Colin Jost s-au căsătorit în weekend într-o ceremonie intimă unde au participat familia și cei dragi lor, respectând măsurile de siguranță COVID-19, conform instrucțiunilor CDC. Dorința lor de nuntă este să ne ajute să facem diferența și să îi ajutăm pe  adulții vârstnici vulnerabili în acest moment dificil, sprijinind @mealsonwheelsamerica. Vă rugăm să luați în considerare donația pentru a sărbători fericitul cuplu’, a scris organizația. 

 Cei doi s-au logodit în luna mai 2019, după 2 ani de relație. Este prima căsătorie pentru comediantul Colin Jost, în timp ce pentru Scarlett este ce-a de-a treia. Actrița din „Văduda neagră’ a mai fpst căsătorită cu Ryan Reynolds între anii 2008 și 2010 și cu Rmain Dauriac între 2014 și 2018 alături de care are și o fiică, Rose Dorothy Dauriac.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare