Homepage  / Vedete străine

Anya Taylor-Joy și iubitul ei, Malcolm McRae, s-au căsătorit! Primele detalii despre marele eveniment

Anya Taylor-Joy și iubitul ei, Malcolm McRae, s-au căsătorit! Primele detalii despre marele eveniment
5

de Roxana Mirea,

Anya Taylor-Joy și Malcolm McRae s-au căsătorit! Actrița din „Queen's Gambit” și alesul inimii ei și-au jurat iubire eternă în cadrul unei ceremonii fastuoase în Italia. Iată care sunt primele detalii despre fericitul eveniment.  

Anya Taylor-Joy și Malcolm McRae s-au căsătorit 

Vedeta din „Queen’s Gambit” și muzicianul s-au căsătorit. Clopotele de nuntă au bătut în weekend pentru Anya Taylor-Joy și Malcolm McRae! Actrița, în vârstă de 27 de ani, s-a căsătorit cu muzicianul, în vârstă de 29 de ani, în cadrul unei ceremonii fastuoase în Italia, potrivit etonline.com. 

Se zvonea că cei doi s-ar fi căsătorit în secret în iulie 2022, însă evenimentul nu a fost niciodată confirmat. Cu toate acestea, cei doi și-au jurat iubire eternă în acest weekend, în fața a aproximativ 150 de persoane, relatează Daily Mail. 

Publicația a relatat că, înainte de nuntă, Anya Taylor-Joy și Malcolm McRae – care și-au început relația în mai 2021 – au apelat la o firmă italiană de organizare, The Wedding Boutique Italy, pentru a organiza ceremonia și recepția.  

Anya Taylor-Joy și iubitul ei, Malcolm McRae, s-au căsătorit! Primele detalii despre marele evenimentIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Îndrăgitul cuplu a făcut ca povestea lor de dragoste să funcționeze în ciuda faptului că trăiesc în principal în țări diferite, Taylor-Joy lucrând și locuind în mare parte la Londra, iar McRae petrecându-și cea mai mare parte a timpului în Statele Unite. 

Cei doi au fost foarte discreți în ceea ce privește relația lor și s-au abținut să vorbească despre acest subiect în presă. Cu toate acestea, ea a vorbit despre relația lor, într-un interviu pentru British Vogue, în martie 2022 și a explicat că se înțeleg atât de bine împreună pentru că au personalități și pasiuni similare.  

„Am găsit în sfârșit pe cineva care să stea, cu plăcere, în liniște cu mine, citind”, a spus Taylor-Joy la vremea respectivă. „Practic, avem 80 de ani și 7 ani în același timp și funcționează foarte bine.” 

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton