Homepage  / Netflix

Anya Taylor-Joy a semnat cu Netflix pentru un nou serial. Ce rol va avea actrița în „How to Kill Your Family”

Anya Taylor-Joy a semnat cu Netflix pentru un nou serial. Ce rol va avea actrița în „How to Kill Your Family”
7

de Andreea Hentea,

După ce a avut un succes extraordinar în impresionantul rol principal din producția „Gambitul damei”, strălucitoarea Anya Taylor-Joy revine într-un nou serial marca Netflix, care va ecraniza romanul de succes „How to Kill Your Family”, de Bella Mackie. Ce știm, deocamdată, despre viitorul serial.

Anya Taylor-Joy a semnat cu Netflix pentru un nou proiect

Îndrăgita Anya Taylor-Joy va juca în serialul Netflix „How to Kill Your Family”, adaptare a bestsellerului scris de Bella Mackie și publicat în 2021, scrie deadline.com. Cartea a fost publicată și la noi anul acesta, cu titlul „Cum să îți ucizi familia”.

Îndrăgita actriță (pe care o putem vedea în prezent, pe Max, în cel mai recent succes al ei, „Furiosa: Saga Mad Max”) colaborează din nou cu Netflix după ce a jucat rolul principal din aclamata și premiata miniserie „Gambitul damei” / „The Queen’s Gambit” (lansată în toamna anului 2020 – n.r.). În serialul „How to Kill Your Family”, care va avea opt episoade, talentata Anya Taylor-Joy va juca rolul lui Grace Bernard, personajul principal al cărții scrise de Bella Mackie.

Anya Taylor-Joy, la Cannes 2024Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Conform rezumatului oficial al acesteia, „Grace este fiica uitată a lui Simon Artemis, un miliardar dur care a avut o ascensiune socială rapidă. Grace este produsul unei aventuri pe care acesta a pretins că nu și-o amintește, lăsându-le pe Grace și pe mama ei să se descurce singure. Când mama ei moare, iar ea este respinsă de cei care ar trebui să o accepte, Grace își transformă furia într-un plan atent pus la punct: uciderea acestei familii extinse, de care se simte cu totul străină. În timp ce își croiește drumul spre răzbunare și spre o moștenire consistentă, ea începe să înțeleagă însă că misiunea ei nu face decât să o îndepărteze și mai mult de ceea ce are cu adevărat nevoie și că e pe cale să piardă și mai mult decât i s-a răpit deja”.

Anya Taylor- Joy, declarații despre rolul său din „How to Kill Your Family”

„De îndată ce am închis cartea, am știut că trebuie să iau parte la ecranizarea acestei povești”, a declarat Anya Taylor-Joy pentru netflix.com. „După ce am urmărit-o pe inimitabila Bella Mackie, sunt cât se poate de încântată să colaborez cu echipa, cu producătorii executivi, și aștept cu nerăbdare să ne murdărim și mai tare mâinile”, a mai spus actrița.

Emma Moran („Extraordinar”) va scrie scenariul. Ea va fi, de asemenea, producător executiv al serialului, la fel ca Anya Taylor-Joy, care îl va produce prin intermediul companiei LadyKiller Productions Inc. La rândul său, scriitoarea Bella Mackie (care va fi și producător executiv) a spus: „Este de-a dreptul palpitant să privesc cum personajele pe care le-am creat capătă o nouă viață datorită acestei echipe de creație magnifice. Anya este cea mai potrivită pentru a o juca pe Grace, iar de multe ori cred că o înțelege chiar mai bine decât mine. Asocierea cu o companie ca Sid Gentle e o bucurie, iar când am cunoscut-o pe Emma am știut că romanul meu este pe mâini sigure”.

Serialul „How to Kill Your Family”, produs de compania de producție britanică Sid Gentle Films („Obsesia Evei”), se află pe prima poziție într-o listă remarcabilă de viitoare titluri anunțate recent de Netflix la Festivalul de televiziune de la Edinburgh, listă pe care figurează inclusiv documentare despre trupa Take That și despre Victoria Beckham.

Ce ne oferă povestea

În ciuda titlului voit șocant al cărții, scriitoarea și jurnalista Isabella Kathleen Rusbridger, cunoscută sub numele literar Bella Mackie și născută în 1983, este reputată inclusiv pentru umorul său.

Fiica lui Alan Rusbridger, fost redactor-șef la The Guardian, și a jurnalistei Lindsay Mackie, de asemenea, reporter al renumitei publicații, Bella Mackie a crescut în nordul Londrei. Primele ei cărți, „Jog ON: How Running Saved My Life” și „Jog on Journal: A Practical Guide to Getting Up and Running”, sunt non-ficțiuni despre modul în care alergarea a ajutat-o să-și atenueze problemele de sănătate mintală cu care s-a confruntat încă din copilărie – anxietate, agorafobie, atacuri de panică și tulburare obsesiv-compulsivă – și care au determinat-o chiar să se retragă de la universitate.

Scriitoarea și-a cunoscut primul soț la vârsta de 28 de ani, dar au divorțat după doi ani. În 2018, Bella Mackie s-a măritat cu Greg James, un foarte îndrăgit prezentator de televiziune și DJ la Radio BBC.

Despre romanul „How to Kill Your Family”, prima ei carte de ficțiune, s-a spus că, de fapt, „explorează modalități amuzante prin care femeile își imaginează că ucid pe cineva, în încercarea de a submina atenția acordată bărbaților care fac așa ceva”.

Cartea a fost descrisă ca „un roman violent și captivant despre clase, familie, dragoste… și crimă”, iar celebrul scriitor Richard Osman („Clubul crimelor de joi”) a declarat că „iubește această carte”.

Sursă foto: Hepta – Profimedia

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton