; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Anya

Anya şi Matteo au lansat piesa “În ochii mei”

15 October 2013

AnyaAnya şi Matteo (pe care îl puteţi vedea sâmbăta la Antena 1 deghizându-se în emisiunea Te cunosc de undeva!') au lansat împreună single-ul În ochii mei', o melodie de dragoste, compusă de băieţii de la Deepside Deejays.

Mesajul melodiei este unul simplu, dar emoţionant: Ochii transmit foarte mult: lumina, căldură, dragoste. Nu degeaba sunt numiţi oglinda sufletului'. De cele mai multe ori, cea mai bună modalitate de a citi sentimentele unui om este să te uiţi în ochii lui, o simplă privire spune tot', a explicat Anya.

Cu ocazia acestui single, cei doi cântăreţi au lucrat pentru prima oară împreună, iar experienţa a fost una plăcută pentru amândoi.

Mă bucur că ni s-a oferit şansa să facem o piesă împreună, îmi place foarte mult Anya şi am colaborat foarte bine. Acum, aştept să văd în ochii fanilor cât de mult le va plăcea acest nou single', a spus Matteo. Iar Anya l-a completat: Îmi doream de mult timp o colaborare cu un artist roman, iar Matteo, cu interpretarea lui inconfundabilă, s-a potrivit de minune stilului piesei'.

Puteți asculta aici noul single Anya feat. Matteo.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare