Homepage  / Vedete româneşti

Anunțul făcut de Mădălin Ionescu, după ce și-a dat demisia de la Metropola TV. „Am decis să fac o pauză”

Anunțul făcut de Mădălin Ionescu, după ce și-a dat demisia de la Metropola TV. „Am decis să fac o pauză”
12

de Ioana Maria,

Mădălin Ionescu a făcut anunțul că părăsește Metropola TV. Prezentatorul a explicat, într-o postare pe contul personal de Instagram, și ce va face acum că a încheiat un capitol din cariera sa profesională. Totodată, a dezvăluit și ce se întâmplă cu soția lui, Cristina Șișcanu, care are un contract cu același post de televiziune.

După ce timp de doi ani a fost una dintre vedetele Metropola TV, Mădălin Ionescu a luat decizia de a încheia colaborarea cu acest post, dar și cu televiziunea în general. Până de curând, vedeta a prezentat emisiunea „Istoria umanității”.

În mediul online, Mădălin Ionescu a mărturisit că, în perioada următoare, va lua o pauză de la aparițiile la TV, dar că va continua să fie activ pe rețelele de socializare, unde este urmărit de un număr important de fani.

El a adăugat că soția sa, Cristina Șișcanu, angajată la același post TV, își continuă activitatea și va modera și de acum înainte emisiunea „După faptă și răsplată”.

La finalul anului trecut, am decis să fac o pauză de televiziune. Cristina continuă colaborarea cu Metropola TV. Anul ăsta intenționez să dezvolt mai multe proiecte online”, a spus Mădălin Ionescu, dezvăluind că soția Cristina Șișcanu va modera în continuare emisiunea „După faptă și răsplată”, scrie libertatea.ro.

În altă ordine de idei, Mădălin Ionescu a recunoscut care sunt condițiile pe care va trebui să le îndeplinească un viitor proiect pentru ca el să revină la TV.

Pentru TV îmi rezerv timp doar în măsura în care proiectul ar putea fi unul serios, finanțat corespunzător, astfel încât să mă pot dezvolta. Se pot face lucruri deosebite. Practic, Istoria umanității, care îmi aparține, este o creație a mea, probabil că se va transforma într-un proiect independent online”, a mai mărturisit Mădălin Ionescu, pe o rețea de socializare, conform unica.ro.

Cristina Șișcanu, pusă la zid de internauți. Soția lui Mădălin Ionescu a fost șocată de reproșurile oamenilor. „Nu suport prostia!” (8)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Mădălin Ionescu a plecat în vacanță cu Cristina Șișcanu și fiica lor, Petra

Mădălin Ionescu, Cristina Șișcanu și fiica lor se bucură de o frumoasă vacanță, care s-a întins pe parcursul mai multor săptămâni. La finalul anului trecut, când au ajuns în Elveția, cei trei au avut parte de o experiență neplăcută.

Pe final de decembrie, Mădălin Ionesc, Cristina Șișcanu și fiica lor au trecut mai întâi pe la Sighișoara, apoi au ajuns la Budapesta. A urmat drumul spre Innsbruk, Austria. De acolo, au pornit spre Elveția, pentru a se caza în Basel. Ei bine, la graniță, Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au fost opriți de vameși pentru a le fi controlate bagajele. Acest lucru i-a enervat la culme pe cei doi.  

„Surpriză” și mai neplăcută la intrarea în Elveția: am fost trași pe dreapta. Mi-a venit să plâng, iar Mădălin a vrut să facem cale întoarsă!” a scris Cristina Șișcanu în descrierea clipului postat pe Facebook.

„Suntem la intrarea în Elveția și, ce credeți, văzându-ne cu număr de România, ne-a oprit și ne-a zis să stăm pe dreapta. Probabil vor să verifice mașina, bagajele, habar nu am! Să vezi acum cum ne scoatem chiloții pe aici, ca pe vremuri! Petra, tu râzi, dar tu nu știi cum era pe vremuri! Ideea este că toți cei cu numere ale altor țări sunt lăsați. Acum ne verifică bagajele, să vedem! 

Dacă ne desface bagajele și explodează toate hainele și după aia trebuie să le punem la loc, și așa le închidem greu, este ceva… Ce vreau să vă spun este că mi-a mângâiat căciula, mi-a căutat prin geantă Dior, senzația e horror! (n.r. – vorbind acum cu Mădălin Ionescu) Ce-ai zis? Ai tras o înjurătură? Pentru că suntem români? Da, pentru că suntem români, evident! E așa trist! Îmi vine să plâng! Tu ai trăit așa ceva sau nu ai mai apucat? Eu am apucat când treceam granița spre România! Nu știi ce era! Deci, românii verificau moldovenii!” a povestit Cristina Șișcanu.  

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton