; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Elena gheorghe m 211447554_373344567481412_6573681653916314232_n

Anunțul făcut de Elena Gheorghe la nouă ani de la căsătorie. Soțul cântăreței a păstrat discreția

10 July 2021

Elena Gheorghe (35 ani) și soțul ei, Cornel Ene, împlinesc luna aceasta 9 ani de la căsătorie și 16 ani de relație.

9 ani de când ne-am căsătorit și 16 de când suntem împreună și la bine, și la greu. Iubirea noastră este mai puternică ca oricând. Te iubesc pentru ceea ce sunt lângă tine, pentru fiecare clipă în care suntem noi așa cum ne-am cunoscut, simpli', a scris cântăreața pe rețelele sociale. Cei doi au împreună doi copii superbi, un băiețel pe nume Nicholas (10 ani) și o fetiță pe nume, Amelie Nicole (4 ani) .
În relația mea cu soțul meu am trecut prin foarte multe încercări, am trecut peste cuvântul familiei, peste cel al trupei din care făceam parte amândoi (n.r. Mandinga), chiar și cu riscul că vom fi dați afară, am trecut prin Rai și Iad și cine ne cunoaște cu adevărat știe despre ce vorbesc, însă dragostea noastră întotdeauna a învins și îi mulțumim Celui de Sus în fiecare secundă pentru asta', spunea Elena Gheorghe.

Totodată, aceasta a postat și mai multe imagini de la cununia lor religioasă, dar și de la petrecerea de apoi. Elena Gheorghe a purtat două rochii de mireasă. Cornel Ene, soțul ei, a păstrat discreția, nu a postat niciun mesaj pe Facebook sau Instagram, nici nu a reacționat la pozele soției.

 

Cum a fost Elena Gheorghe cerută în căsătorie

„Cornel m-a cerut în căsătorie în vara anului 2010. În anul următor, am programat logodna de ziua noastră, care coincide cu ziua mea de naștere. A fost o logodnă restrânsă, cu cei mai apropiați, însă, având neamul mare, a fost un fel de nuntă.

Eu am rămas însărcinată cu puțin înainte de logodnă și am hotărât să facem nunta în 2012, care n-a fost deloc în secret, deși am fi vrut. Am fi vrut ca, la un eveniment atât de important al vieții noastre, să ne putem concentra mai mult pe noi, pe invitați și pe bucuria acelei zile', declara artista în trecut pentru VIVA!.

„Știa că iubesc Londra și că o dată pe an merg la shopping acolo. A complotat cu stilistul meu de atunci, prietenul nostru Cătălin Enache, ca totul să se întâmple acolo. Era o seară de vară și mi-a zis că ar vrea să ieșim să luăm masa, deși eram epuizați după o zi de cumpărături. Eu voiam să mă îmbrac lejer, însă Cătălin a insistat să fim eleganți.

Ajunși la restaurant, am simțit că nu prea era în largul lui. Voia să-mi spună ceva, dar parcă nu găsea momentul. Am terminat de mâncat și l-am întrebat ce e cu el. A început un discurs super emoționant, eu am lăcrimat și mă înroșisem ca racul.

Când am ajuns în fața hotelului, a îngenuncheat și mi-a adresat cea mai frumoasă întrebare. Am zis DA și apoi ne-am plimbat timp de câteva ore depănând amintiri', a mai spus atunci.

 Vezi galeria foto >

 

Astăzi la TV:

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare