; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Teo trandafir

Anul acesta, Teo Trandafir preferă siguranța casei

06 August 2020

Prezentatoarea emisiunii „Teo Show' de la Kanal D se pregătește să ia o scurtă vacanță în perioada următoare, înainte de începerea noului sezon de toamnă, însă nu are de gând să stea prea mult departe de propria locuință:

„Pentru mine, vacanța de anul acesta este, ca și anul întreg, de altfel, on hold, pentru că n-are niciun sens să riscăm, să cheltuim o poală de bani, să ne ducem prin nu știu ce țară și să ne întoarcem de acolo cu cine știe ce. Mai este o chestie: de fiecare dată când merg la masă în altă parte decât acasă la mine, voi sta să mă gândesc ce tacâmuri folosesc, cine le-a spălat, dacă nu cumva ospătarul poartă mască așa cum am văzut că poartă cca 70% dintre ei, sub nas, iar în momentul în care a strănutat, să o fi făcut-o fix în farfuria mea și pe tacâmurile mele, sau ale unuia dintre membrii familiei mele.

Motive pentru care, vacanța mea este foarte simplă, acasă. Am să plec dimineața, în diferite drumeții, am mai făcut chestia asta. Plec dimineață, mă plimb, mai văd o pădurice, un râuleț, mă mai opresc pe ici, pe colo, după care seara mă întorc acasă, în siguranța casei mele.

Cu siguranță anul acesta eu nu părăsesc Bucureștiul, decât pe timp de zi, noaptea voi fi acasă, pentru că nu mi se pare un an ca oricare altul, și nu mi se pare că este oportun să agravăm lucrurile fâțâindu-ne de colo-colo', ne-a povestit Teo (52 de ani), a cărei emisiune este difuzată zilnic de Kanal D, în timpul săptămânii, de la 15.00 la 17.00.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare