Homepage  / Televiziune

Zece concurenți au făcut furori la „Vocea României”. Cine i-a impresionat pe antrenori

Zece concurenți au făcut furori la „Vocea României”. Cine i-a impresionat pe antrenori
16

de Redactia Tvmania,

Scena de la „Vocea României” a fost zguduită de o avalanșă de voci impresionante în cea mai recentă ediție a emisiunii. Concurenții au oferit momente spectaculoase, ridicând publicul în picioare și provocând adevărate bătălii între antrenori. Zece dintre ei și-au asigurat locul în echipe și merg mai departe în cea mai mare competiție a vocilor.

Ce concurenți au impresionat în cea mai recentă ediție a emisiunii

Smiley și-a completat echipa cu trei talente remarcabile: Eliza Chifu, Carla Iliași și Marian Ștefan, care au oferit spectacole de neuitat. În același timp, echipa Horia & Theo a câștigat trei voci feminine excepționale: Ioana Novac, Mădălina Gaivas și Nadejda Căpățînă.

vocea 2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

Irina Rimes i-a adăugat în echipă pe Ionuț Hanțig și Carolina Racoziță, care au strălucit pe scenă, iar Tudor Chirilă a fost ales ca antrenor de Alessio Paddeu și Teodora Negreanu.

„Vocea României” a ajuns la cea de-a 12-a ediție

Cele mai intense emoții ale concurenților și antrenorilor au fost trăite, de-a lungul timpului, pe scena care le-a făcut vocile auzite. Vocea României a revenit cu cel de-al 12-lea sezon, iar antrenorii Tudor Chirilă, Irina Rimes, Horia Brenciu & Theo Rose și Smiley, alături de prezentatorul Pavel Bartoș, sunt pregătiți să dea muzica mai tare și să descopere oameni excepționali, cu voci fabuloase!

Vocea României (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  9 / 16

Antrenorii Tudor Chirilă, Irina Rimes, Horia Brenciu & Theo Rose și Smiley sunt pregătiți să asculte vocile concurenților deja înscriși în concurs, să aleagă cele mai inedite timbre vocale și să le ofere telespectatorilor un spectacol pe care nu-l vor uita prea curând.

Fiecare dintre ei își dorește să câștige finala, iar pentru asta, audițiile pe nevăzute sunt încărcate cu decizii importante, întrucât nu este suficient doar să se întoarcă, ci și să găsească argumentele potrivite pentru ca participanții să vină în echipa lor, dacă aceștia vor impresiona mai mulți antrenori.

Sursă foto: PRO TV

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton