; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

PPK_2019_0243

Antonio și Michael Passarelli au gătit invitaților la petrecerea de lansare a noii emisiuni TV Paprika: „Antonio și Michael în bucătărie”

09 October 2019

Pe 8 octombrie, TV Paprika a lansat oficial marea premieră a toamnei, producția locală 'Antonio și Michael în bucătărie'. Cei doi chefi au gătit delicii culinare italienești celor 60 de invitați, într-o atmosferă prietenoasă și relaxantă, la Point Hub din București.

Invitații s-au bucurat de trei concursuri cu premii oferite celor care au ghicit ingredientele secrete din preparatele chefilor, dar și de muzica live care a completat cadrul destins al evenimentului.

În noua emisiune ce va avea premiera pe 15 octombrie, de la ora 21:30 la TV Paprika, Antonio şi Michael reușesc să transmită telespectatorilor, dincolo de micul ecran, bucuria de a găti, pasiunea pe care o pun în fiecare preparat și mai ales, relaţia specială dintre tată și fiu. Rețetele vechi, consacrate vor face „casă bună' cu cele noi, insolite, cum Antonio însuși este întruchiparea conservatorismului, iar fiul său, Michael își bazează arta culinară pe principiul modern „fine dining'.

 

 Vezi galeria foto >
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare