Bucătarul de origine italiană Antonio Passarelli, care apare acum la emisiunea „Teo Show” de la Kanal D, descoperă uneori, la capătul unei zile lungi de muncă, că nu are ce să mănânce.
Bucătarul de origine italiană Antonio Passarelli, care apare acum la emisiunea „Teo Show” de la Kanal D, descoperă uneori, la capătul unei zile lungi de muncă, că nu are ce să mănânce.
„Ca fiecare pantofar care merge cu pantofii găuriți, eu sunt genul de bucătar care atunci când ajunge acasă deschide frigiderul și se gândește ce să mănânce. Niciodată nu am timp să cumpăr tot ce trebuie. Sincer să fiu, nu-mi lipsesc din frigider morcovii, țelina, fenel și branza. În rest, lipsește ceva întotdeauna.”
Bucătarul mai spune că tabieturile și superstițiile sale din bucatărie sunt legate de mânuirea cuțitului.
„Nu-mi plac bucătarii care se plimbă prin bucătărie având cuțitul în mână. Eu trebuie să-l am lângă piciorul drept și cu lama spre spate. Nu dau niciodată din mână în mână un cuțit, ca să nu ne certăm.”