; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Antonio banderas

Antonio Banderas va fi Picasso în sezonul 2 al serialului „Geniul” de pe National Geographic

07 September 2017

După ce canalul National Georaphic a anunțat subiectul celui de-al doilea sezon al serialului „Geniul', am aflat cine îi va da viață pictorului Pablo Picasso. 

Potrivit site-ului deadline.com, celebrul pictor va fi interpretat de actorul de origine spaniolă Antonio Banderas (57 de ani).

Premiera noului sezon este stabilită pentru anul 2018, producția urmând a fi realizată de Fox 21 Television Studios.

„Povestea vieții lui Pablo Picasso m-a fascinat cu mult timp în urmă și am un respect imens față de acest bărbat, care este originar din orașul în care m-am născut, Málaga”, a declarat Banderas. „Sunt încântat să lucrez cu National Geographic, Brian, Ron, Ken și restul echipei „Geniul' pentru a spune o poveste autentică despre unul dintre cei mai inovativi pictori din lume”, a completat actorul.

 

Legendarul pictor spaniol, care a murit în 1973 la vârsta de 91 de ani, a avut un impact major asupra artelor erei moderne, iar viața sa este plină de urcușuri și coborâșuri dramatice și de personaje importante în epocă: Ernest Hemingway, Coco Chanel, Henri Matisse, Marc Chagall, Gertrude Stein, Georges Braque, Jean Cocteau.

Față de primul sezon  „Geniul: Einstein' , în care seria a fost adaptată după o carte dedicată vieții lui Einstein, de această dată nu se va mai folosi o sursă biografică.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare