Homepage  / Vedete străine

Antonio Banderas și iubita lui, apariție de senzație la Festivalul de Film de la Veneția

Antonio Banderas și iubita lui, apariție de senzație la Festivalul de Film de la Veneția
6

de Andreea Hentea,

Antonio Banderas (61 de ani) a fost o apariție pe covorul roșu al prestigiosului festival, unde a fost însoțit de iubita lui, Nicole Kimpel (39 de ani), scrie dailymail.co.uk

Starul spaniol a purtat o ținută all black – blazer negru, pantaloni, tricou și pantofi sport, perfect armonizate cu tunsoarea foarte scurtă, aerul sportiv și energia pe care o degaja. La rândul său, iubita actorului, Nicole Kimpel, care lucrează în domeniul bancar, a afișat un blazer bleu ciel care îi evidenția – împreună cu sandalele argintii fine – bronzul ireproșabil și silueta perfectă. Ținuta a fost completată de o poșetă roșie lucioasă, de mici dimensiuni, atârnată pe umăr. Nicole Kimpel a ales o coafură lejeră pentru buclele sale blond caramel și a purtat un machiaj smokey eyes în tonuri calde.  

Antonio Banderas, premiu la Veneția

Antonio Banderas a primit premiul Filming Italy pentru întreaga carieră. Premiile Filming Italy se acordă în cadrul industriei italiene de cinema și televiziune, răsplătind, implicit, artiștii care au contribuit la crearea lor. Premiile sunt dedicate luptei împotriva violenței manifestate față de femeile din industrie – atât cele din fața, cât și din spatele camerei.

Antonio Banderas își promovează, la Festivalul de la Veneția, și noul film, „Competencia oficial”, în care joacă alături de Penélope Cruz. În centrul său se află o regizoare, Lola Cuevas (Penélope Cruz), angajată de un antreprenor miliardar care își dorește cu ardoare să facă un film. Acesta mai angajează și doi actori supercelebri – Felix Rivero (Antonio Banderas) și Iván Torres (jucat de Oscar Martinez), un actor de teatru. Aceștia vor fi obligați să se supună cerințelor din ce în ce mai absurde ale excentricei regizoare, numai că în curând provocările ei vor întrece orice limită.

Venice – Filming Italy Award Red Carpet AMIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton