Homepage  / Vedete străine

Antonio Banderas, imagine emoționantă cu Dakota Johnson, fiica lui vitregă. Actrița l-a vizitat în orașul natal

Antonio Banderas, imagine emoționantă cu Dakota Johnson, fiica lui vitregă. Actrița l-a vizitat în orașul natal
6

de Roxana Mirea,

Antonio Banderas a publicat o imagine emoționantă cu fosta fiică vitregă, Dakota Johnson. Celebrul actor a crescut-o timp de 20 de ani pe Dakota, în perioada în care era căsătorit cu Melanie Griffith, mama tinerei actrițe. Deși a divorțat de Melanie, Antonio Banderas a menținut o relație strânsă cu fiica vitregă. 

Antonio Banderas, imagine cu Dakota Johnson, fosta lui fiică vitregă 

Dakota Johnson și-a vizitat pe Antonio Banderas, fostul ei tată vitreg, în Malaga, orașul lui natal. Deși celebrul actorul a divorțat de Melanie Griffith, mama tinerei actrițe, Dakota și Antonio au în continuare o relație specială.  

Fericirea: Dakota în Malaga”, a scris starul spaniol pe Instagram, în dreptul a trei instantanee. Primul îl arată foarte apropiat de șatena pe care a crescut-o aproape 20 de ani, cât timp el a fost căsătorit cu Melanie Griffith, potrivit filmnow.ro.

Antonio Banderas, imagine cu Dakota Johnson

În 2019, Dakota a fost aleasă pentru a-i înmâna lui Banderas trofeul Hollywood Actor Award pentru rolul său din „Pain and Glory”. Atunci, ea a ținut un discurs emoționant pe cel care a crescut-o. 

Vin dintr-o familie cu multe căsnicii și sunt norocoasă pentru asta. Am primit un tată bonus despre care am realizat, de-a lungul timpului, că este unul dintre oamenii cu cea mai mare influență în toată viața mea. Când aveam șase ani, mama s-a căsătorit cu un bărbat care a adus o lumină incredibilă cu el și o nouă fațetă a creativității și culturii, dar și o remarcabilă și magică soră mai mică”, a spus Dakota pe scenă. 

Antonio Banderas, imagine cu Dakota Johnson, fosta lui fiică vitregă Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Antonio Banderas a fost profund impresionat și a mărturisit că niciodată nu a ținut nimeni un asemenea discurs frumos despre el.  

Mi-a dat premiul și a oferit unul dintre cele mai frumoase discursuri pe care le-a ținut cineva despre mine”, a spus el fericit. „Așa că am fost foarte recunoscător să știu că ea a gândit asta despre Papi.” 

Antonio Banderas, relație strânsă cu Melanie Griffith și Dakota Johnson 

Deși a divorțat de Melanie Griffith, Antonio Banderas are în continuare o relație strânsă cu actrița și fiica ei. La un moment dat, Antonio a spus ce poreclă drăguță are Dakota pentru el. 

Mi-a spus mereu ‘Paponio’”, a mărturisit spaniolul despre porecla primită de la fiica vitregă. „Sunt ‘Papi’ și ‘Antonio’ împreună, așa că ea m-a strigat întotdeauna ‘Paponio’”. 

Melanie nu mai este soția mea, dar cred că este cea mai bună prietenă a mea”, a declarat el pentru People în 2019. „O iubesc și o voi iubi până în ziua când voi muri. Ea este familia mea”. 

Antonio Banderas, relație strânsă cu Melanie Griffith și Dakota Johnson  (4)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  3 / 6

Dakota este fiica lui Melanie Griffith și a primul său soț, Don Johnson. Au fost căsătoriți timp de câteva luni în 1976 și din nou din 1989 până în 1996. 

După divorțul de Johnson, Melanie s-a căsătorit cu Steven Bauer și cu acesta are un fiu, Alexander. Apoi, ea s-a căsătorit cu Antonio și au o fată împreună, pe Stella.  

Antonio Banderas și fiica lui, Stella

Sursa Foto: Hepta, Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton