; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Antonio Banderas

Antonio Banderas a avut un atac de cord şi a fost operat pe inimă

27 March 2017

Aflat la cea de-a 20-a ediţie a Festivalului de Film Málaga, în Spania natală, unde a primit un trofeu onorific (Biznaga de Oro), actorul Antonio Banderas (56 de ani) a dezvăluit că a avut recent probleme de sănătate: un atac de cord şi o operaţie pe inimă, informează thewrap.com, via „El Pais'.

„Mi-am stresat inima în ultimii 37 de ani. Am avut un atac de cord pe 26 ianuarie, dar am fost foarte norocos, a fost benign şi nu m-a afectat grav… Am suferit o intervenţie, în cadrul căreia mi-au fost implantate în artele coronare trei stenturi. Şi, pentru că sufeream de aritmie de multă vreme, am suferit o operaţie cu laser, dar nu a fost atât de grav cum s-a scris', a explicat actorul.

Banderas a mai spus că dependenţa lui de muncă este motivul pentru care are probleme cu inima şi că cele întâmplate l-au făcut să recunoască faptul că este un workaholic. Astfel, deşi spune că s-a recuperat şi e gata de muncă, actorul din „The Expendables 3: Eroi de sacrificiu' (2014) insistă că acum se gândeşte altfel la viaţă şi că „într-o zi, vreau să mă întind în umbra unei bărci, să las totul în urmă şi să visez la bucurie'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare