Homepage  / Vedete româneşti

Antonia a demisionat de la Kanal D din cauza banilor. Cu ce se ocupă acum fosta soție a lui Andrei Ștefănescu

Antonia a demisionat de la Kanal D din cauza banilor. Cu ce se ocupă acum fosta soție a lui Andrei Ștefănescu
11

de Cristina Țapu,

Una dintre vedetele postului de televiziune Kanal D a decis să demisioneze și să înceapă un nou drum din punct de vedere profesional. Fosta soție a lui Andrei Ștefănescu a pus punct colaborării sale cu Kanal D din motive financiare. Iată detaliile!

Antonia Ștefănescu a demisionat de la Kanal D

Antonia Ștefănescu a devenit cunoscută publicului datorită relației sale cu Andrei Ștefănescu, solistul trupei Alb-Negru, care ulterior s-a orientat către televiziune și activează la Antena Stars.

Precum fostului partener de viață, Antonia s-a implicat în domeniul știrilor și al reportajelor, contribuind la fostul matinal de la Kanal D, condus de Bursucu, Viviana Sposub și George Tănase. Emisiunea a fost ulterior anulată, iar Antonia pare să fi rămas fără un loc clar la postul de televiziune.

Vincenzo Aiello de la Chefi la cuțite a dus-o pe Antonia Ștefănescu la el acasă, în Italia. Primele imagini din vacanța celor doi (6)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Antonia nu a disperat și a luat o decizie curajoasă. A demisionat de la postul de televiziune și a pornit pe un drum complet nou pentru ea, cel al imobiliarelor. Se pare că cel care ar fi susținut-o să facă acest pas îndrăzneț ar fi fost chiar fostul partener de viață, artistul Andrei Ștefănescu.

Cu ce se ocupă în prezent fosta soție a lui Andrei Ștefănescu

Antonia este mulțumită de decizia pe care a luat-o și este încrezătoare că, prin muncă constantă și implicare, va reuși să dea lovitura în domeniul imobiliarelor. De altfel, ea a recunoscut că principalul motiv pentru care a demisionat de la Kanal D a fost cel financiar. Vedeta nu era mulțumită de suma de bani pe care o primea lunar pentru munca pe care o depunea.

„Mi-am schimbat locul de muncă, după ce am fost cam un an și jumătate la Kanal D. Acum sunt la o firmă dezvoltatoare. S-a încheiat cu televiziunea. În termenii actuali sunt asistent manager la o firmă care se ocupă cu dezvoltare imobiliară. Singură, tot singură. Este cu liniștea pe aici prin viața mea, deși aș vrea să fie mai agitație. Dar nu-mi stă capul!

S-a nimerit pur și simplu jobul acesta printr-o vecină care a plecat din țară! Eu inițial voiam ceva part-time pe lângă ce făceam la Kanal, ca să mai fac un ban. Dar am venit la interviu și am rămas. Am zis să fac schimbarea că nu mi-a ieșit în cale degeaba. Sunt la program acum ce-i drept, cu toate astea, e mai bine din toate punctele de vedere”, a declarat Antonia, conform celor de la Fanatik.

Antonia și Andrei Ștefănescu au rămas în relații bune de dragul fiului lor

Antonia și Andrei Ștefănescu au divorțat în urmă cu mai bine de doi ani, dar au rămas în relații de amiciție de dragul fiului pe care-l au împreună. Vedeta a confirmat că între ea și Andrei nu poate fi vorba despre o împăcare, deși se întâlnesc frecvent.

„Eu și Andrei nu mai locuim împreună de când ne-am despărțit, fiecare este cu casa lui. Dar suntem foarte uniți în tot ceea ce privește creșterea lui Ayan, inclusiv hainele pe care le poartă copilul le cumpăr cu Andrei, noi i le alegem, împreună.

Între mine și Andrei totul este la comun doar ceea ce ține de fiul nostru. Avem și multe activități cu cel mic, la ceva timp, așa este normal și frumos”, declara aceasta.

Sursă foto: Instagram Antonia Ștefănescu – Andrei Ștefănescu

Citește și:


Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton