; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Antonia jay sean wild horses

Antonia şi Jay Sean au lansat piesa “Wild Horses”

08 May 2014

În ultima perioadă, artistele noastre preferă colaborările cu artiştii străini. Dacă Inna şi Xonia l-au ales pe columbianul J Balvin pentru a cânta cu el, Antonia a apelat la englezul Jay Sean. La fel ca Balvin, Jay a mai fost de câteva ori în România şi a reuşit să înnebunească fanele cu piese precum Ride It', Stay', Down' şi Im All Yours'.

antonia jay sean wild horses

Împreună cu Antonia, el a lansat piesa Wild Horses', la care au filmat şi un videoclip filmat la Bucureşti în regia lui Iulian Moga.

Sunt foarte recunoscătoare pentru această colaborare şi încântată de această piesă, Wild Horses' este sensibilă, cu mesaj puternic, compusă şi produsă de nişte oameni extraordinari şi foarte talentaţi precum Wayne Hector, Noonie Bao şi Axident, cărora le multumesc. Bineînţeles, mă bucur că Jay Sean a acceptat să cânte cu mine această piesă şi că a venit special în România să filmăm acest videoclip. Este un artist incredibil', a spus Antonia.

Mi-a plăcut piesa Wild Horses' de la prima ascultare, are mesaj puternic, versuri reale, linii plăcute, vocea Antoniei sună foarte bine, este o baladă frumoasă, de aceea am acceptat imediat propunerea celor de la Global Records. M-am simţit foarte bine filmând acest videoclip în România, chiar dacă am petrecut doar câteva ore pe platou. Abia aştept să ascultaţi piesa şi să vedeţi videoclipul', a declarat, la rândul său, Jay Sean.

Vedeţi aici videoclipul Wild Horses':

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare