Homepage  / Vedete româneşti

Antonia și Alex Velea și-au cumpărat un apartament de lux la mare. Ce vecini celebri au artiștii: „Mi-am îndeplinit un vis”

Antonia și Alex Velea și-au cumpărat un apartament de lux la mare. Ce vecini celebri au artiștii: „Mi-am îndeplinit un vis”
16

de Cristina Țapu,

Antonia și Alex Velea locuiesc într-o vilă spațioasă în București, însă au decis să facă o nouă achiziție imobiliară. Artista a dezvăluit că ea și Alex Velea au devenit proprietarii unui apartament la mare, situat într-o zonă foarte bună. Iată detaliile!

Antonia și Alex Velea și-au cumpărat un apartament la mare

Antonia și Alex Velea locuiesc într-o vilă de poveste în București, însă au simțit nevoia de a achiziționa un apartament la mare, pentru a se putea bucura în voie de plajă și de apa mării pe tot parcursul sezonului estival.

Apartamentul este poziționat într-o zonă exclusivistă, în apropierea cluburilor și a restaurantelor, iar cei doi au vecini de seamă precum Selly și Codin Maticiuc, care la rândul lor dețin apartamente în această parte a stațiunii Mamaia.

De ce nu vrea Antonia reality show  (4)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

„Iubesc marea, așa că mi-am îndeplinit un vis. Împreună cu Alex avem un apartament în blocul Marina Tower. Și avem și super vecini: Inna, Selly, Bromania și Codin Maticiuc”, a dezvăluit Antonia, pe pagina personală de Instagram.

Apartamentul se află într-o locație exclusivistă, fiind amplasat în zona de clubbing din Mamaia. Proprietatea, situată în apropierea Nuba Beach Club, oferă rezidenților acces la un restaurant și un wine bar premium, precum și la un centru SPA. În plus, el permite accesul și la o sală de fitness modernă, așadar Antonia se va putea bucura de confortul de care dispune și acasă.

Antonia și Alex Velea locuiesc într-o vilă superbă din București

În 2019, Antonia și Alex Velea au făcut o schimbare de locuință, optând pentru o casă amenajată cu bun gust și rafinament. Dominată de nuanțe neutre precum bej, maro și alb, locuința lor emană o atmosferă plină de eleganță, dar și de confort.

antonia-casaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 15

Conform celor de la Click!, Alex Velea și Antonia au investit o sumă mare de bani pentru a o amenaja astfel încât să reflecte preferintețele lor, aproximativ 500.000 de euro.

Vila cuplului celebru este situată pe malul unui lac, oferind o priveliște spectaculoasă în fiecare dimineață. Alex Velea recunoștea că are o casă superbă și sublinia că atât el, cât și Antonia au muncit din greu pentru a-și putea permite o asemenea locuință la care unii nu ar putea decât să viseze.

Sursă foto: Instagram Antonia – Alex Velea – Pro TV

Citește și:


Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton