Homepage  / Vedete româneşti

Antonia și Alex Velea au amânat din nou nunta și botezurile copiilor. Care este motivul

Antonia și Alex Velea au amânat din nou nunta și botezurile copiilor. Care este motivul
7

de Roxana Mirea,

Antonia și Alex Velea au amânat din nou nunta și botezurile copiilor. Cei doi urmau să se căsătorească anul acesta, însă planurile lor au dost amânate. Iată care este motivul care îi împiedică să se căsătorească și să îi boteze pe cei doi copii ai lor.

Antonia și Alex Velea au amânat nunta și botezurile copiilor

Antonia și Alex Velea sunt împreună de mai bine de un deceniu, iar împreună au doi băieți, pe Dominic și pe Akim. Din căsătoria cu Vincenzo Castellano, artista mai are o fetiță, pe Maya. Cu trei copiii, programul artistei este extrem de încărcat, însă reușește să împace în același timp și viața de famile și cariera muzicală.

Abia în 2021, artistul a cerut-o în căsătorie pe iubita lui și plănuiau să facă nunta în anul 2022, însă au amânat evenimentul pentru anul acesta. Acum, s-au răzgândit și mai amână atât nunta cât și botezurile copiilor. Dominic și Akim nu au fost creștinați încă. Alex velea a mărturisit recent că au amânat aceste evenimente importante pentru că el și Antonia au foarte multe concerte și sunt mereu pe drumuri.

O să urmeze, dar nu știu când, nu cred că anul asta… Avem concerte, mereu pe drumuri, e nebunie…”, a declarat Alex Velea, pentru Click.

De ce nu vrea Antonia să apară la TV (3)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

De ce Antonia și Alex Velea nu și-au botezat copiii

Procesul de divorț dintre Antonia și Vincenzo Castellano a durat ani de zile, dar artista și-a refăcut viața alături de Alex Velea și îi au împreună pe Dominic și Akim. Băieții nu sunt botezați, o bună perioadă ei nu au fost pe numele lui Alex Velea.

Antonia a fost criticată pentru faptul că nu și-a creștinat băieții, însă a mărturisit că lumea nu a cunoscut adevăratul motiv pentru care nu a făcut asta. La un moment dat, vedeta a fost invitată în podcastul Amaliei Năstase și i-a mărturisit, cu ochii în lacrimi, de ce a decis să nu își creștineze copiii.

Eu nu mi-am botezat copiii nici până în ziua de azi. Pentru că aveau alt numele. Nu purtau numele lui Alex. Mă judeca lumea. Îmi spunea că o să ard în iad, că o să ni se întâmple lucruri rele, că trăim în păcat. Că nu vreau să-i botez. Cum să crezi așa ceva… tu nu cunoști situația mea. Am vrut să termin treaba cu divorțul și am vrut să încep de la 0 cu nunta. Să iau numele lui și copiii la fel și să fac totul atunci. Sunt niște chestii care țin de treaba mea personală. De ce trebuie să dau explicații. M-am săturat de asta”, a declarat Antonia.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton