Homepage  / Vedete româneşti

Antonia, schimbare radicală de look. Cum au reacționat fanii atunci când au văzut-o: „Pamela de România!”

Antonia, schimbare radicală de look. Cum au reacționat fanii atunci când au văzut-o: „Pamela de România!”
18

de Cristina Țapu,

Antonia, în vârstă de 35 de ani, este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România. Recent, viitoarea soție a lui Alex Velea a trecut printr-o schimbare de look, iar părerile fanilor au fost împărțite.

Antonia, schimbare radicală de look

Antonia a renunțat la brunet și s-a vopsit într-o nuanță de roșcat. Cu toate acestea, părerile fanilor au fost împărțite. În timp ce unii dintre ei au fost de părere că artista poate fi asemănată cu Pamela Anderson în tinerețe, având același look provocator, alții cred că nuanța pe care a ales-o nu i se potrivește deloc.

„Omggg nuu! Nu e așa wow culoarea pentru tine! Era mai frumoasă cea naturală!” „Chiar că nu!? Îți face pielea vineție”. „Nu te prinde culoarea”. „Nu îți stă bine cu această culoare!”, au fost o parte dintre comentariile negative scrise de către internauți.

antoniaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 18

În urmă cu câteva săptămâni, Antonia a lansat o nouă melodie care are potențialul de a ajunge în topurile muzicale, iar videoclipul piesei este unul foarte îndrăzneț. Artista dansează la bară, purtând lenjerie intimă neagră din dantelă, iar fanii au fost încântați să descopere această latură seducătoare a vedetei.

„Ploi de tequila surprinde acel moment în care o persoana dezamăgită în iubire se pierde într-un univers ambiguu şi euforic. Din punct de vedere al senzualității, inspirația acestui videoclip este o persoană care mi-a scris pe Instagram povestea vieții ei. Ulterior, am ajuns să cunosc această persoană și m-am pus în pielea ei în acest videoclip”, a declarat Antonia, despre noua sa piesă.

Antonia, replică dură pentru internauții care o critică

În trecut, Antonia a oferit o replică tăioasă unui admirator care i-a scris un mesaj în care a acuzat-o de faptul că frumusețea sa nu este una naturală, ci obținută cu ajutorul medicilor esteticieni pricepuți.

„Buze cu acid, sâni operați, abdomen operat… dar suntem cea mai frumoasă”, a fost comentariul unui internaut. Deranjată de remarca acestuia, Antonia nu a stat prea mult pe gânduri și i-a oferit un răspuns pe măsură.

„Toate mai puțin buzele! Se cheamă Lip Liner. După 3 copii se mai lasă sânii, se întâmplă multe, dar tot frumușică eram și înainte … M-am născut cu fața asta drăguță. Plus înțeleg motivul psihologic în spatele comentariilor de genul, așa că e egal cu ZERO pt mine… It’s actually funny că se dau de gol grav cu frustrarea”, a răspuns artista.

După o relație de 9 ani, Alex Velea a făcut un pas important pe 26 iulie 2021, cerându-i Antoniei să devină soția sa. Propunerea a fost primită cu bucurie și emoție de către Antonia, dar și de către toți fanii care abia așteaptă ca cei doi să ajungă în fața ofițetului de stare civilă. Cu toate acestea, iată că deși au trecut trei ani de la logodnă, cei doi nu au devenit oficial soț și soție și par să nu se grăbească să-și unească, oficial, destinele.

Sursă foto: Instagram Antonia

Citește și:


Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton