Homepage  / Vedete româneşti

Antonia, replică tăioasă pentru un internaut care a criticat-o. Imaginea care a creat controverse

Antonia, replică tăioasă pentru un internaut care a criticat-o. Imaginea care a creat controverse
21

de Cristina Țapu,

Antonia, în vârstă de 35 de ani, este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România. Viitoarea soție a lui Alex Velea nu ezită să se fotografieze în ipostaze provocatoare, deși mulți dintre interanuți o critică. Iată cum a răspuns Antonia unui fan care a susținut că frumusețea ei nu este una naturală, ci rezultatul operațiilor estetice reușite.

Antonia, replică tăioasă pentru un internaut care a criticat-o

Antonia a distribuit recent o imagine în care apare purtând o bustieră albă, care lasă șa vedere abdomenul tonifiat al vedetei. Deși a primit sute de mesaje de apreciere din partea fanilor, au existat și critici.

„Buze cu acid, sâni operați, abdomen operat… dar suntem cea mai frumoasă”, a fost comentariul unui internaut. Deranjată de remarca acestuia, Antonia nu a stat prea mult pe gânduri și i-a oferit un răspuns pe măsură.

„Toate mai puțin buzele! Se cheamă Lip Liner. După 3 copii se mai lasă sânii, se întâmplă multe, dar tot frumușică eram și înainte … M-am născut cu fața asta drăguță. Plus înțeleg motivul psihologic în spatele comentariilor de genul, așa că e egal cu ZERO pt mine… It’s actually funny că se dau de gol grav cu frustrarea”, a răspuns artista.

anrtonia-10Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 21

De peste un deceniu, Alex Velea și Antonia formează un cuplu unit. Întrebat în trecut despre secretul unei relații fericite, trapperul a dezvăluit că nu este un bărbat gelos și că are încredere deplină în frumoasa cântăreață.

„Nu. Am învățat să nu fiu, pentru că, la cât este de frumoasă, aș fi înnebunit. Am încredere maximă în ea, așa cum este și reciproc și, pur și simplu, avem o relație normală”, a răspuns Alex Velea atunci când a fost întrebat dacă este un bărbat gelos.

Antonia a dezvăluit că Alex Velea a reușit să o cucerească pe deplin, în special prin calitatea sa de tată. Vedeta a subliniat că, de-a lungul timpului, sentimentele ei pentru artist au evoluat și că iubirea pe care i-o poartă nu poate fi descrisă în cuvinte.

După o relație de 9 ani, Alex Velea a făcut un pas important pe 26 iulie 2021, cerându-i Antoniei să devină soția sa. Propunerea a fost primită cu bucurie și emoție de către Antonia, dar și de către toți fanii care abia așteaptă ca cei doi să ajungă în fața ofițetului de stare civilă. Deși au trecut trei ani de la logodnă, cei doi nu au devenit încă oficial soț și soție.

Sursă foto: Instagram Antonia

Citește și:



Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton