; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Antonia

Antonia pregăteşte primul ei album solo

17 May 2013

Vine vara şi Antonia vrea să lanseze o nouă piesă care să tulbure' cluburile. A ales deja următorul single pe care vrea să-l promoveze şi asta nu e tot: e aproape gata de lansarea primului ei album, a povestit ea în TVmania' care apare pe piaţă pe luni, 20 mai.

Deja am ales următorul single, abia aştept să îl lansez. Însă nu pot spune încă mai multe despre el, trebuie să fie o surpriză', ne-a spus Antonia. Cât despre primul ei album din carieră, acesta va conţine, pe lângă piese noi, şi hit-urile Jameia', Marionette', dar şi piesa pe care o promovează în prezent, Marabou'.

Şi pentru că este mai mereu plecată în turnee, Antonia a adunat, de-a lungul timpului, tot felul de poveşti din timpul acestora: Fanii au reacţii ciudate sau amuzante de fiecare dată când mă văd la concerte. Îmi amintesc că, la un moment dat, un fan a sărit pe scenă şi l-am văzut dintr-odată lângă mine, nu înţelegeam cum a ajuns acolo. Multe întâmplări amuzante se întâmplă pe drum spre concerte sau în culise când ne pregătim să ieşim pe scenă, iar eu le filmez şi le pun pe canalul meu de YouTube', ne-a spus ea.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare