Homepage  / Vedete româneşti

Antonia, motivul pentru care refuză să facă o emisiune sau un serial cu Alex Velea. „Uneori, sunt exagerată”

Antonia, motivul pentru care refuză să facă o emisiune sau un serial cu Alex Velea. „Uneori, sunt exagerată”
7

de Roxana Mirea,

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai îndrăgite și mediatizate cupluri de la noi. Așadar, fanii lor s-ar bucura să îi vadă într-un reality-show sau serial. Totuși, Antonia exclude această posibilitate, deși partenerul ei s-a gândit să fie protagoniștii unui astfel de proiect.  

De ce nu vrea Antonia reality show 

Antonia a fost invitată în podcastul „Da, Bravo!”, găzduit de Mihai Bobonete. Printre altele, artista a spus și de ce nu își dorește să facă o emisiune sau un serial despre viața ei și a lui Alex Velea. Antonia a mărturisit că partenerul ei și alți oameni apropiați lor s-au gândit la această variantă de proiect, însă artista nici nu vrea să audă. Antonia spune că simte nevoia ca viață ei privată și de familie să nu fie expuse. 

Mihai Bobonete: V-ați gândit cumva dacă nu ar fi interesant să faceți o miniserie. Genul ăsta pe Netflix în care un cuplu celebru și care arată și bine fac ceva episoade din viața lor reală. 

Antonia: Nu-mi vine să cred că spui asta. Mi s-a mai propus asta. 

Mihai Bobonete: Nu-ți propuneam. Mă gândeam dacă v-ați gândit vreodată la așa ceva. 

Antonia: Eu nu m-am gândit. El s-a gândit și s-au mai gândit și oamenii apropiați nouă, prieteni… Nu m-am gândit pentru că sunt o persoană… cum să spun… Cu toate că sunt foarte expusă, sunt și privată. Vreau să mă mai bucur și eu de chestiile mele care au rămas nevăzute, cum ar fi intimitatea din casa mea, copiii mei. Pe copiii mei îi mai postez, nu-i postez, e după cum vreau eu. Nu sunt atât de expuși. Nu am o regulă că nu au voie. Îi pun când vreau eu să îi pun. Acum nu se știe niciodată, că poate o să-mi schimb părerea, poate o să vreau să mă expun, dar momentan sunt într-o fază, de ceva vreme, în care sunt așa… nu știu dacă aș vrea să mă expun atât de mult.  

De ce nu vrea Antonia reality show  (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

„Uneori, sunt exagerată” 

Antonia spune că exagerează câteodată în ceea ce privește nevoia ei de a fi cât mai privată. Artista omite să facă poze sau să filmeze chiar și când este în vacanță sau în altă țară. Când revine acasă, o încearcă un sentiment de regret din această cauză.  

Uneori sunt exagerată, și când plec în vacanțe sau mă duc în alte țări, regret că nu am filmat ceva acolo sau nu am pozat pentru că eu sunt genul de om care se bucură de ce se întâmplă acolo. Mi-e lene să îmi scot telefonul, să fac poze. După aia, ajung acasă și zic: „Mamă, nu am și eu niște poze!” Mai văd la alte femei care au făcut niște poze super tari, sunt creative și sunt ceva de genul: „De ce nu pot să fiu și eu așa?” (…) Am avut când să fac poze, dar parcă atunci când sunt acolo, îmi e lene. Așa e senzația”, a mai povestit Antonia, în podcastul lui Mihai Bobonete. 

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton