; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

2018 05 23 PHOTO 00001360

Antonia, mai sexy ca niciodată în cel mai recent videoclip al ei, „Hotel Lounge”

24 May 2018

După ce a lansat de curând „Tango', un videoclip colorat, cu coregrafie şi mulți dansatori, Antonia revine cu un nou single, tot în limba engleză, care se numește „Hotel Lounge', cu un sound aparte și o imagine extrem de sexy a artistei.

 

Piesa a fost compusă și produsă de Marco&Seba, producătorii celor mai mari hituri ale Innei, David Ciente (Lariss – „Dale Papi', INNA – „Ruleta', „Gimme Gimme') și de PJ, o tânără compozitoare din Los Angeles care a colaborat cu Chris Brown, Usher, Wiz Khalifa, Nicki Minaj.

Filmările videoclipului au avut loc la One Herăstrău Park, în București, iar special guest în acest videoclip este Alex Velea, iubitul Antoniei, în timp ce coregrafia a fost concepută de Andrei Minea.

„Hotel Lounge are un vibe sexy, dar și fresh în același timp, piesă este făcută de o echipă de producători și compozitori talentați ca Marco&Seba, David Ciente și PJ. Este un fel de alter ego, partea mea sexy, de femeie împlinită, matură', a declarat artista.

Pe Antonia o vedeţi în prezent sâmbăta la Antena 1 jurizând show-ul „The Four – Cei 4', alături de Feli, Cheloo şi Carlas Dreams. Finala concursului muzical va avea loc pe 9 iunie.

Vedeţi aici videoclipul „Hotel Lounge':

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare