; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Echipa Strunila

Antonia, Lili Sandu, Randi și What’s Up vin, diseară, la „Jocuri de celebritate”

22 March 2017

În această seară, începând cu ora 22:30, în sufrageria lui Bobonete vedetele se luptă cu perne, vorbe și în pași de dans pentru două mize speciale! Lili Sandu împreună cu Randi vor duce o bătălie aprigă contra Antoniei și a lui Whats Up, în goana după banii puși în joc de Bobonete.

 Vezi galeria foto >

Paul Ipate va face echipă cu Lili Sandu, Randi și Alex. Cel din urmă își dorește să pună bazele unui studio de muzică. Această miză îi face pe toți din echipă să lupte din tot sufletul.

Octavian Strunilă îi va avea alături pe Antonia, Whats Up și Matias, așa numitul om din Dorohoi, care își dorește să folosească banii lui Bobonete pentru o operație atipică – vrea să își micșoreze un picior pentru a purta aceeași mărime la pantofi. Poate pentru mulți pare absurd, dar pentru românul cu gene exotice este o adevărată problemă.

Probele Cum cânți tu, Cu fața la pernă, Litere încrucișate, Dansez pentru tine și În frunte ți-e pus provoacă vedetele să pornească un adevărat război cu râsete, dans, dar și replici tăioase.

În seara aceasta, de la 22:30, telespectatorii sunt invitați alături de Mihai Bobonete, Octavian Strunilă și Paul Ipate să intre în jocul vedetelor și să afle cine va reuși să îi ia banii lui Bobonete pentru a-și transforma visul în realitate.

Citește și:

„Jocuri de celebritate': Gașca din serialul „La Bloc' este invitata lui Mihai Bobonete, la Pro TV

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare