; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

ANTONIA lansează primul single din 2018 „Adio” featuring Connect R

ANTONIA lansează primul single din 2018. Piesa „Adio”, featuring Connect-R

17 January 2018

Antonia a început noul an în forță. Artista a lansat o nouă piesă, o colaborare cu Connect-R. Single-ul „Adio' a fost compus de Connect-R și DJ Sava și este produs de Alex Cotoi, producătorul român care a produs o mare parte dintre hiturile Carlas Dreams, câștigător al premiului Grammy cu piesa Baddest Girl in Town' a lui Pitbull. 

„Mă bucur pentru această colaborare cu Connect-R, un artist pe care îl apreciez. Îmi place mult „Adio', o piesă cu feeling și versuri frumoase!', a declarat Antonia.

„Adio' este o piesă la care țin foarte mult! Și mă bucur că o câ​nt cu Antonia! E o poveste despre adevăr sau mai bine spus despre frica de a spune adevărul! Cu siguranță se vor regăsi mulți în această piesă', a declarat Connect-R.

Videoclipul piesei „Adio' a fost filmat și regizat de Khaled Mokhtar, cu care Antonia a colaborat de nenumărate ori pentru Marabou', Greșesc', Milk and Honey' – GGirls.

În 2017, Antonia a lansat mai multe single-uri, Dor de tine' (peste 9 milioane de vizualizări), Iubirea mea' (peste 27 de milioane de vizualizări), Amya' (peste 13 milioane de vizualizări), toate apreciate de fanii artistei, dar și două colaborări cu GGirls pentru Milk and Honey' și El Amor' cu Micke Moreno, un artisti fresh din Miami, semnat la Global Records Latin.

De curând, Antonia a fost inclusă în topul TC Candler al celor mai frumoase femei din lume și se află pe locul 11, devansând nume precum Monica Bellucci, Cara Delevigne sau Natalie Portman.

Anul acesta, Antonia va mai lansa și alte piese atât în limba română, cât și în engleză.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare