; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: Antonia face show la “Cronica Cârcotaşilor”

05 December 2012

Diseară, „Cronica Cârcotaşilor', emisiune premiată pentru a zecea oară de catre cititorii revistei TV Mania, prezintă o nouă secţiune cu animale umanizate, de la muzeul Antipa. Printre exponate se numără Mistretzul Beţiv de Cotroceni, Papagalul Săritor, Şoricelul vitezoman, zis şi Mickey Mouse, Somnul Profund, Motanul Turnător şi Pasărea Speranţei.

Mare cunoscătoare de pietre preţioase, Monica Gabor, vine la „Cronică' cu tot cu sucul din dotare, „Mr. Împing'. Şi Chucky este invitat, dar pe el nu-l interesează nici diamantele, nici sucul, ci politicienii. Hitler şi Stalin sunt şi ei prezenţi la „Cronicuţă', la fel şi fanfara Jukebox, care le-a pregătit o cântare.

Doamna Tănţica nu cântă ci se indeletniceşte cu ce ştie mai bine, băuturica. A sărbătorit de Ziua Naţională a României, sărbătoreşte şi de Ziua Naţională a Tailandei, apoi de ziua Finlandei şi tot aşa. Băutură să fie, că motiv de petrecut se găseşte.

Mişu şi Dezbrăcatu’, acompaniaţi de trupa Jukebox, vă spun povestea Luceafărului Huilei, iar clovnul Siminică îşi spune şi el of-ul.

De asemenea veţi vedea topul contorsioniştilor, „Binterviul' cu Doru Todoruţ şi George Calin de la „Deepcentral', dar şi imagini în premieră din clipul piesei „Cântec de Crăciun', cântată de vedetele Prima TV şi copiii lor. Iar la finalul ediţie o veţi vedea şi asculta pe Antonia.

Aşadar, nu rataţi „Cronica Cârcotaşilor', în această seară, de la ora 20:30, la Prima TV.

img_1459

Picture 1 of 6

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare