Homepage  / Vedete româneşti

Antonia, detalii despre nunta cu Alex Velea. Motivul pentru care au amânat-o în repetate rânduri

Antonia, detalii despre nunta cu Alex Velea. Motivul pentru care au amânat-o în repetate rânduri
21

de Cristina Țapu,

Antonia și Alex Velea formează un cuplu de mai bine de un deceniu și sunt logodiți, însă programul foarte încărcat pe care îl au amândoi nu le-a permis să organizeze nunta pe care și-o doresc. Artista a oferit recent detalii despre căsătoria cu Alex.

Antonia, detalii despre nunta cu Alex Velea

Antonia și Alex Velea sunt împreună de mai bine de un deceniu, iar împreună au doi băieți, pe Dominic și pe Akim. Din căsătoria cu Vincenzo Castellano, artista mai are o fetiță, pe Maya. Cu trei copiii, programul artistei este extrem de încărcat, însă reușește să împace în același timp și viața de famile și cariera muzicală.

În anul 2021, Alex Velea a cerut-o în căsătorie pe Antonia, însă nici până în ziua de astăzi cei doi nu au devenit oficial soț și soție. Iată ce declară artista despre nunta cu bărbatul visurilor sale!

antoniaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 21

„Mi-ar plăcea să organizăm o nuntă pe plajă, alături de oamenii importanți din viețile noastre, o zi în care să ne celebrăm iubirea. Dar încă nu avem totul setat pentru nuntă. Programele noastre extrem de încărcate nu ne-au dat suficient de mult timp să ne putem organiza”, a declarat Antonia, conform Fanatik.

Antonia și Alex Velea sunt împreună de peste un deceniu, însă nu au devenit oficial soț și soție, deși sunt logodiți. Artista a povestit care au fost problemele pe care au trebuit să le depășească la începutul relației lor. Vedeta recunoaște că nu a fost deloc simplu să facă față criticilor pe care le-a primit. Mai mult decât atât, recunoaște că opiniile internauților față de relația lor au fost răutăcioase, iar uneori s-au transformat chiar și în bullying.

„Au fost momente dificile la începutul relației noastre, când eram supuși constant bullyingului. Când toată lumea simțea nevoia să aibă o părere despre viața noastră și relația noastră. Și deși știam și simțeam cât de mult ne iubim, ne afecta și pe noi, ca oameni, și, implicit, eram mai triști, era o tensiune constantă”, a povestit artista, potrivit Revistei Viva!

Alex Velea, mărturisiri emoționante despre relația cu Antonia

Antonia a dezvăluit că Alex Velea a reușit să o cucerească pe deplin, în special prin calitatea sa de tată. Vedeta a subliniat că, pe parcursul timpului, sentimentele ei pentru artist au evoluat și că iubirea pe care i-o poartă nu poate fi descrisă în cuvinte. Invitat în podcastul moderat de Ilinca Vandici, Alex Velea a spus cât de mult înseamnă Antonia pentru el și că cel mai mult apreciază la ea sufletul și personalitatea sa.  

Ea e un amalgam de lucruri care mă vizează și care m-au făcut s-o iubesc. Nu reprezintă doar asta, că e frumoasă. La un moment dat, după ani de zile, lucrurile astea pier, dispar. Asta e doar o carcasă. Astăzi suntem frumoși, mâine poate suntem ridați, zbârciți, dar eu o s-o văd tot frumoasă. Dincolo de frumusețea asta, ce strălucește cu adevărat este ce ai în interior. Felul în care îmi vorbești, felul în care te porți cu mine, felul în care mă tratezi și atunci când îmi e bine și atunci când îmi e rău„, declara Alex Velea.

Sursă foto: Instagram

Citește și:


Cel mai nou VIDEO
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton