Homepage  / Vedete româneşti

Antonia, dans la bară într-o ținută minusculă. Artista a lansat un videoclip provocator pentru noua ei piesă

Antonia, dans la bară într-o ținută minusculă. Artista a lansat un videoclip provocator pentru noua ei piesă
29

de Redactia Tvmania,

Antonia, în vârstă de 35 de ani, este una dintre cele mai frumoase femei din România și nu se sfiește să apară în ipostaze provocatoare. Recent, viitoarea soție a lui Alex Velea a lansat o nouă piesă muzicală, cu un videoclip pe măsură. Artista apare dansând la bară și purtând lenjerie intimă.

Antonia, dans provocator la bară în cel mai nou videoclip

Antonia a lansat o nouă melodie care are potențialul de a ajunge în topurile muzicale, iar videoclipul piesei este unul foarte îndrăzneț. Artista dansează la bară, purtând lenjerie intimă neagră din dantelă, iar fanii au fost încântați să descopere această latură seducătoare a vedetei.

Antonia 1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 29

„Ploi de tequila surprinde acel moment în care o persoana dezamăgită în iubire se pierde într-un univers ambiguu şi euforic. Din punct de vedere al senzualității, inspirația acestui videoclip este o persoană care mi-a scris pe Instagram povestea vieții ei. Ulterior, am ajuns să cunosc această persoană și m-am pus în pielea ei în acest videoclip”, a declarat Antonia, despre noua sa piesă.

Alex Velea nu este un bărbat gelos

De peste un deceniu, Alex Velea și Antonia formează un cuplu unit. Întrebat în trecut despre secretul unei relații fericite, trapperul a dezvăluit că nu este un bărbat gelos și că are încredere deplină în frumoasa cântăreață.

„Nu. Am învățat să nu fiu, pentru că, la cât este de frumoasă, aș fi înnebunit. Am încredere maximă în ea, așa cum este și reciproc și, pur și simplu, avem o relație normală”, a răspuns Alex Velea atunci când a fost întrebat dacă este un bărbat gelos.

Alex Velea și Antonia, duși la audieri după crima din Padina Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  9 / 29

Antonia a dezvăluit că Alex Velea a reușit să o cucerească pe deplin, în special prin calitatea sa de tată a celor doi copii pe care îi au împreună. Vedeta a subliniat că, de-a lungul timpului, sentimentele ei pentru artist au evoluat și că iubirea pe care i-o poartă nu poate fi descrisă în cuvinte.

După o relație de 9 ani, Alex Velea a făcut un pas important pe 26 iulie 2021, cerându-i Antoniei să devină soția sa. Propunerea a fost primită cu bucurie și emoție de către Antonia, dar și de către toți fanii care abia așteaptă ca cei doi să ajungă în fața ofițetului de stare civilă. Deși au trecut trei ani de la logodnă, cei doi nu au devenit încă oficial soț și soție.

Invitat în podcastul moderat de Ilinca Vandici, Alex Velea a spus cât de mult înseamnă Antonia pentru el și că cel mai mult apreciază la ea sufletul și personalitatea sa.  

Ea e un amalgam de lucruri care mă vizează și care m-au făcut s-o iubesc. Nu reprezintă doar asta, că e frumoasă. La un moment dat, după ani de zile, lucrurile astea pier, dispar. Asta e doar o carcasă. Astăzi suntem frumoși, mâine poate suntem ridați, zbârciți, dar eu o s-o văd tot frumoasă. Dincolo de frumusețea asta, ce strălucește cu adevărat este ce ai în interior. Felul în care îmi vorbești, felul în care te porți cu mine, felul în care mă tratezi și atunci când îmi e bine și atunci când îmi e rău„, a dezvăluit Alex Velea.

Sursă foto: Instagram – Captură video

Citește și:


Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton