; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Antonia

Antonia are un nou single, „El amor” (feat. Micke Moreno)

31 August 2017

Antonia (28 de ani) a revenit pe piaţa muzicală cu o nouă piesă în limba engleză, „El amor', la care a colaborat cu Micke Moreno, un tânăr rapper de origine columbiană, acesta cântând partea sa în spaniolă. Cei doi au filmat şi un videoclip pentru această melodie, în care Antonia apare în ţinute provocatore şi dansează pe ritmuri latino. Videoclipul a fost regizat de Ionuț Trandafir, responsabil pentru producții video ale unor artiști ca Delia, The Motans, Smiley, Feli, Whats UP, Alexandra Stan, Grasu XXL și Lora.

„Surpriză, „El amor'! Succes, Micke Moreno!', a scris Antonia pe Facebook. Tot pe această reţea de socializare, cântăreaţa i-a făcut o frumoasă declaraţie fetiţei sale, Maya, care a împlinit de curând 7 ani. „Şapte ani de iubire pură', a spus Antonia, care mai are doi băieţi cu iubitul ei actual, Alex Velea. Cei doi cântă împreună piesa „Iubirea mea', difuzată în prezent de radiourile de la noi, videoclipul aferent, în care apar în ipostaze incendiare, fiind des văzut la posturile tv muzicale româneşti.

În ceea ce-l priveşte pe Micke Moreno, acesta s-a lansat în actorie la vârsta de 3 ani, iar de atunci şi-a creat o carieră ca actor, cântăreț, dar şi regizor. Muzica este marea sa pasiune, astfel că Micke a încercat permanent să se perfecționeze: a învățat singur să cânte la chitară, pian, tobe și ukulele și și-a compus singur piesele.

Vedeţi aici videoclipul „El amor':

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare