Homepage  / Vedete româneşti

Antonia a renunțat la haine și a pozat provocator. Viitoarea soție a lui Alex Velea a făcut furori: „Cea mai frumoasa femeie din România!”

Antonia a renunțat la haine și a pozat provocator. Viitoarea soție a lui Alex Velea a făcut furori: „Cea mai frumoasa femeie din România!”
10

de Redactia Tvmania

Antonia, în vârstă de 34 de ani, este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România. Viitoarea soție a lui Alex Velea are un trup de fotomodel, un zâmbet irezistibil și oricând ar putea defila pe marile podiumuri. Recent, artista a distribuit mai multe imagini în care a pozat provocator, iar reacțiile fanilor nu au întârziat să apară.

Antonia a pozat provocator, iar fanii s-au întrecut în complimente

Recent, Antonia a împărtășit cu admiratorii săi câteva imagini ce par a fi extrase dintr-un pictorial specific supermodelelor anilor 90, având filtre vintage și ipostaze provocatoare.

În una dintre fotografii, Antonia apare îmbrăcată într-un compleu senzual, lenjerie intimă cu dantelă, de culoare neagră. Așa cum era de așteptat, imaginile au fost apreciate de către fanii care s-au grăbit să-i adreseze complimente.

excusez-moi-the-talented-@claudiu.burca-per-usualIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

„Cea mai frumoasa femeie din România!”, „Ești incredibilă!”, „Într-adevăr ești superb de frumoasă. Și talentată și copii frumoși, deci un pachet întreg”, au fost doar câteva dintre mesajele internauților

De peste un deceniu, Alex Velea și Antonia formează un cuplu unit. Întrebat în trecut despre secretul unei relații fericite, trapperul a dezvăluit că nu este un bărbat gelos și că are încredere deplină în frumoasa cântăreață.

„Nu. Am învățat să nu fiu, pentru că, la cât este de frumoasă, aș fi înnebunit. Am încredere maximă în ea, așa cum este și reciproc și, pur și simplu, avem o relație normală”, a răspuns Alex Velea atunci când a fost întrebat dacă este un bărbat gelos.

Antonia și Alex Velea formează un cuplu de 11 ani

Având împreună doi copii, Alex Velea și Antonia au creat momente memorabile și au devenit un exemplu de devotament și susținere reciprocă.

De ce nu vrea Antonia reality show  (4)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 10

Antonia a dezvăluit că Alex Velea a reușit să o cucerească pe deplin, în special prin calitatea sa de tată. Vedeta a subliniat că, pe parcursul timpului, sentimentele ei pentru artist au evoluat și că iubirea pe care i-o poartă nu poate fi descrisă în cuvinte.

„Te ador! Sunt binecuvântată că te am! Mulțumesc pentru tot, omul meu bun! După 11 ani, noi tot aici suntem, în Universul nostru! M-ai cucerit definitiv după ce te-am văzut în ipostaza de tată, de fapt, de atunci am început să te iubesc din ce în ce mai mult. Tu știi ce simt pentru tine, dar azi simt nevoia să împărtășesc cu toată lumea câtă dragoste port pentru tine, pentru că sunt foarte fericită să te am”,  a scris Antonia, pe pagina contului personal de Instagram în ziua în care ea și Alex Velea au împlinit 11 ani de relație.

Sursă foto: Instagram Antonia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton