; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Antonia

Antonia a lansat videoclipul celui mai recent single, “Hurricane”

20 September 2013

Antonia a lansat videoclipul single-ului HurricaneAşteptarea fanilor a luat sfârşit! Antonia a lansat videoclipul piesei Hurricane', pe care o cântă împreună cu Puya.

Single-ul a acumulat peste trei milioane de vizualizări pe YouTube la trei săptămâni de la lansare.

Vedeţi aici videoclipul Hurricane':

Mi-a plăcut Hurricane' de la prima ascultare, este o piesă puternică, are un mesaj profund şi m-am bucurat că Puya a acceptat să o cântăm împreună', a declarat Antonia.

Hurricane' a fost compusă şi produsă de The Farmers (Andrei Prodan şi Claudiu Ursache), cei care au lucrat cu Antonia şi pentru Jameia' şi Nu stau în Hawaii', iar clipul a fost regizat de Iulian Moga, care a declarat:

Mesajul piesei şi al videoclipului este foarte actual, tot mai mulţi ne pierdem în cotidian, ne petrecem prea mult timp alergând după bani şi uitam de iubire şi valorile esenţiale. Am vrut să păstrez totuşi o notă optimistă în videoclipul piesei Hurricane' şi să arăt că dragostea poate învinge'.

La rândul său, Puya e foarte încântat de colaborarea cu Antonia: Antonia iubeşte muzica hip-hop la fel ca şi mine. Tot timpul am avut impresia că genul ăsta o prinde mai bine decât ce a cântat până acum. Blocaţi în tehnologie, mult prea ocupaţi ca să ne mai uităm în jurul nostru, ne robotizăm din ce în ce mai mult. De-aia dragoste nu poti să găseşti/ poate doar în poveşti''.

[Not a valid template]

Credit foto: Bogdan Moldovan

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare