; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

56262532_2369025426453027_713182424762155008_n

Antonia a lansat un nou single, „În oglindă”

19 April 2019

De ziua ei (pe 12 aprilie a împlinit 30 de ani), Antonia le-a oferit cadou fanilor o piesă înduioșătoare, sensibilă și inspirată chiar din viaţa ei, În oglindă'. Piesa a fost compusă de Denis Roabeș (The Motans), Antonia și Marco & Seba.

​M-am deschis cel mai mult față de fani, de public prin piesa aceasta, am dat o bucațică din intimitatea mea. Mie nu prea îmi place să comentez despre acest subiect, pentru că sincer, nici nu este necesar, dragostea mamei pentru copilul său este evidentă și nu trebuie să mă explic. Nu am mai prea vorbit despre subiectul acesta în ultima vreme. Piesa „În oglindă' arată tot ceea ce simt pentru ea și este cea mai frumoasă piesă scrisă pentru mine, pentru că este despre fiica mea. Îl admir foarte mult pe Denis Roabeș, este foarte talentat, este foarte poetic. M-a ascultat la studio la sesiune, i-am vorbit despre Maya, fetița mea, și despre ceea ce simt și el a transformat totul într-un singur cântec. A reușit să transmită tot ceea ce simt eu prin muzică. Și îi mulțumesc din tot sufletul. Plâng de fiecare dată când o ascult. Le mulțumesc lui Denis (The Motans) și Marco&Seba pentru această piesă', a declarat artista.

Antonia este cunoscută publicului din România pentru hiturile Jameia', Wild Horses', Hurricane', Iubirea mea'. Cel mai recent single al ei, Matame', are aproape 15 milioane de vizualizări pe YouTube și este în topurile radio și TV. Căntăreaţa va fi invitat special la concertul Carlas Dreams – Nocturn' de la Romexpo de pe 18 mai, alături de Delia, Mark Stam și Vanotek.

Ascultaţi aici piesa În oglindă':


 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare