; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Antonia a lansat „Tango”, un videoclip plin de culoare și dans

Antonia a lansat „Tango”, un videoclip plin de culoare și dans

28 February 2018

Antonia a revenit pe piaţa muzicală cu o nouă piesa în limba engleză, plină de energie, la care a filmat un videoclip cu mult dans și plin de culoare, „Tango'.

Piesa a fost compusă de Trey Campbell, care a colaborat cu Adam Lambert, Kehlani, Bebe Rexha și produsă de David Ciente (Lariss – Dale Papi', INNA – Ruleta' feat. Erik, INNA – Gimme Gimme'). Videoclipul piesei a fost filmat în București, în regia lui Dan Petcan. Este prima colaborare a Antoniei cu Dan Petcan, care spune despre ea că „este artistul cu care am lucrat cel mai bine și mai ușor, până în prezent.

Un om normal, în sensul bun al cuvântului, un profesionist adevărat'. Coregrafii acestui videoclip au fost Adrian Barângă (Freek), Dan Chiriac și Andrei Mangra pentru partea de tango. „Tango este o piesă care mă reprezintă în totalitate, pe placul meu, cu un vibe frumos și compusă special pentru a face oamenii să se distreze și să se simtă bine', a declarat cântăreaţa în vârstă de 28 de ani. De curând, Antonia a lansat si piesa „Adio' în colaborare cu Connect-R, care are peste 7 milioane de vizualizări pe YouTube.

Artista a fost inclusă în topul TC Candler al celor mai frumoase femei din lume și se află pe locul 11, devansând nume precum Monica Bellucci, Cara Delevigne sau Natalie Portman. Anul acesta, ea va mai lansa și alte piese atât în limba română, cât și în engleză.

Vedeţi aici videoclipul „Tango':

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare