; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Antonia a lansat primul single pe 2017, “Dor de tine” (1)

Antonia a lansat primul single pe anul acesta, “Dor de tine”

16 January 2017

Chiar dacă a devenit mămică pentru a treia oară pe 7 decembrie anul trecut, Antonia nu vrea să ia o pauză de la activitatea artistică. Cântăreaţa a lansat un nou single în limba română Dor de tine', la care a filmat şi un videoclip.

Primul single lansat de Antonia în 2017 se numește Dor de tine'

Piesa Dor de tine' a fost compusă de Irina Rimeş şi produsă de Alex Cotoi si DJ Sava, în timp ce clipul a fost filmat de Khaled Mokhtar, cu care artista a mai lucrat pentru Marabou' şi pentru Greşesc'.

Mă bucur că am început 2017 cu un single nou şi sper că le-am făcut o surpriză plăcută fanilor mei. Dor de tine' este o piesa de dragoste frumoasă şi sinceră în care cred că se regăseşte orice persoană care iubeşte', a declarat Antonia.

 A fost tare atmosfera la filmări, relaxantă, pentru că lucrez de fiecare dată cu o echipă de oameni profesionişti, care îmi inspiră încredere şi îi mulţumesc lui Khaled pentru încă un videoclip care îmi place. M-am distrat cu fetele de la Like One, cu Laura Muşuroaea, dar şi cu toţi cei prezenţi pe platou, m-am simţit ca la o petrecere', a mai adăugat artista.

Antonia lucrează în studio şi pentru alte piese pe care le va lansa anul acesta şi va începe în curând concertele.

Vedeţi aici videoclipul Dor de tine':

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare