Homepage  / Vedete româneşti

Antonia a împlinit 35 de ani. Ce mesaj emoționant i-a transmis Alex Velea. Cei doi sunt logodiți din 2021 și se pregătesc de nuntă

Antonia a împlinit 35 de ani. Ce mesaj emoționant i-a transmis Alex Velea. Cei doi sunt logodiți din 2021 și se pregătesc de nuntă
17

de Cristina Țapu,

Ziua de 12 aprilie este una specială pentru Antonia și famila sa, căci este data la care artista își serbează ziua de naștere. Antonia a împlinit 35 de ani, iar Alex Velea nu a ratat ocazia de a-i transmite un mesaj special prin intermediul rețelelor de socializare.

Antonia a împlinit 35 de ani pe 12 aprilie

Antonia a împlinit 35 de ani pe 12 aprilie, iar logodnicul său Alex Velea a profitat de ocazie pentru a-i transmite cele mai bune gânduri prin intermediul unui mesaj emoționant pe Instagram. Artistul a distribuit mai multe imagini în care apare viitoarea sa soție, iar în dreptul acestora a transmis simplu: „La mulți ani fericiți, iubirea mea! La mulți ani!”.

Snapinsta.app_436409372_1204438637584259_2039049658687986916_n_1290Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 17

Antonia a dezvăluit că Alex Velea a reușit să o cucerească pe deplin, în special prin calitatea sa de tată. Vedeta a subliniat că, pe parcursul timpului, sentimentele ei pentru artist au evoluat și că iubirea pe care i-o poartă nu poate fi descrisă în cuvinte.

„Te ador! Sunt binecuvântată că te am! Mulțumesc pentru tot, omul meu bun! După 11 ani, noi tot aici suntem, în Universul nostru! M-ai cucerit definitiv după ce te-am văzut în ipostaza de tată, de fapt, de atunci am început să te iubesc din ce în ce mai mult. Tu știi ce simt pentru tine, dar azi simt nevoia să împărtășesc cu toată lumea câtă dragoste port pentru tine, pentru că sunt foarte fericită să te am”,  scrie Antonia, pe pagina de Instagram, în ziua în care ea și Alex Velea au împlinit 11 ani de relație.

alex-velea-si-antonia-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  3 / 17

Alex Velea și Antonia s-au logodit în anul 2021

După o relație de 9 ani, Alex Velea a făcut un pas important pe 26 iulie 2021, cerându-i Antoniei să devină soția sa. Propunerea a fost primită cu bucurie și emoție de către Antonia, dar și de către toți fanii care abia așteaptă ca cei doi să ajungă în fața ofițetului de stare civilă. Deși au trecut trei ani de la logodnă, cei doi nu au devenit încă oficial soț și soție.

De peste un deceniu, Alex Velea și Antonia formează un cuplu unit. Întrebat în trecut despre secretul unei relații fericite, trapperul a dezvăluit că nu este un bărbat gelos și că are încredere deplină în frumoasa cântăreață.

„Nu. Am învățat să nu fiu, pentru că, la cât este de frumoasă, aș fi înnebunit. Am încredere maximă în ea, așa cum este și reciproc și, pur și simplu, avem o relație normală”, a răspuns Alex Velea atunci când a fost întrebat dacă este un bărbat gelos.

Sursă foto: Instagram Alex Velea – Antonia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton