Homepage  / Muzică

Antonia a îmbrăcat rochia de mireasă. Imaginile cu artista și cu Alex Velea în costum de mire au devenit virale

Antonia a îmbrăcat rochia de mireasă. Imaginile cu artista și cu Alex Velea în costum de mire au devenit virale
11

de Cătălina Matei,

Antonia și Alex Velea abia așteaptă să ajungă în fața altarului. De curând, artista a apărut purtând rochia de mireasă, iar fanii au fost luați prin surprindere.

Puya și Antonia, protagonișitii unui nou clip, după 10 ani. Alex Velea face figurație

În urmă cu trei ani, Alex Velea a cerut-o în căsătorie pe Antonia. Cei doi artiști urmează să facă pasul cel mare anul acesta, dar până atunci le-au dat emoții fanilor.

„Cum se împarte dragostea” este mai nouă piesă lansată de Puya și Antonia, o nouă colaborare după ce în urmă cu 10 ani cei doi artiști au lansat „Hurricane”. Clipul de acum beneficiază și de o prezență specială, un fel de „guest star” în persoana lui Alex Velea, iubitul Antoniei, care îmbracă și costumul de mire.

După numai o zi de la lansare, noua piesă semnată de Antonia și Puya a strâns peste 15.000 de like-uri.

Înarmați cu ironia la purtător, Puya și Antonia colaborează din nou pentru a ne servi o piesă ce promite să fie hit. ,„Cum se împarte dragostea” explorează secretele unei relații ce are potențialul să fie fericită, cu condiția să fie bazată pe lucruri materiale. Ce spune mai bine „te iubesc” decât un gest grandios și o mașină strălucitoare, nu-i așa?

Piesa a fost scrisă de Puya și Darabană Nicoleta, iar producția a fost realizată de Alex Cotoi. Videoclipul special a fost regizat de Ioana Stan, cu DOP & color – David Mogan și producție de Loops Production.

„Vai, ce m-am distrat la filmarile videoclipului Cum se împarte dragostea. Iar piesa astaaa… pffff @puya_dragos Atenție: PAMFLET! Calm down it’s not that deep! Ce tare ca meseria noastră ne permite să jucăm diverse roluri!” este mesajul postat de Antonia pe pagina sa de Instagram.

alex-velea-si-antonia-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Nu este prima dată când cei doi artiști colaborează. Acum 10 ani Antonia și Puya lansau “Hurricane”, piesă disponibilă atât în limba engleză, cât și în română. Ambele au făcut senzație la acel moment, au cucerit inimile ascultătorilor și au răsunat pe toate frecvențele radio din țară.

Antonia, în rochie de mireasă

Clipul piesei „Cum se împarte dragostea” o prezintă pe Antonia și în rochie de mireasă. Iar mirele este chiar Alex Velea, iubitul ei din viața reală.

Puya-si-Antonia-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  8 / 11

De altfel, despre căsătoria lor se tot vorbește de câțiva ani încoace, însă marele eveniment nu a avut loc încă sau presa mondenă nu a aflat, deocamdată.

Anul trecut, în decembrie, Antonia și Alex Velea au împlinit 11 de când formează un cuplu, iar momentul a fost marcat pe Instagram, acolo unde artista i-a făcut o frumoasă declarație de dragoste.

Te ador! Sunt binecuvântată că te am! Mulțumesc pentru tot, omul meu bun! După 11 ani, noi tot aici suntem, în Universul nostru! M-ai cucerit definitiv după ce te-am văzut în ipostaza de tată, de fapt, de atunci am început să te iubesc din ce în ce mai mult. Tu știi ce simt pentru tine, dar azi simt nevoia să împărtășesc cu toată lumea câtă dragoste port pentru tine, pentru că sunt foarte fericită să te am”,  a scris Antonia, pe pagina contului personal de Instagram.

Antonia și Alex Velea sunt împreună de mai bine de un deceniu, iar împreună au doi băieți, pe Dominic și pe Akim. Din căsătoria cu Vincenzo Castellano, artista mai are o fetiță, pe Maya.

Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton