Homepage  / Vedete româneşti

Antonia, imagini spectaculoase din vacanța în Maldive. Cum arată în costum de baie după ce a susținut că a pierdut lupta cu kilogramele

Antonia, imagini spectaculoase din vacanța în Maldive. Cum arată în costum de baie după ce a susținut că a pierdut lupta cu kilogramele
15

de Cristina Țapu,

Antonia și Alex Velea se află în acest moment într-o vacanță la mii de kilometri depărtare de casă, în Maldive. Dacă inițial Antonia a fost reticentă și nu a dorit să împărtășească fanilor instantanee din concediu, iată că acum s-a răzgândit și a revenit cu mai multe cadre spectaculoase.

Antonia, imagini spectaculoase din vacanța în Maldive

La început, Antonia a explicat că se simte inconfortabil să posteze imagini cu corpul, deoarece nu se află în cea mai bună formă. Înduplecată de rugămințile fanilor, Antonia a distribuit câteva cadre, iar aprecierile nu au întârziat să apară.

„Văd că îmi cereți să postez mai multe imagini din vacanța mea. Nu îmi place să postez prea multe lucruri din viața mea personală. În plus, nu mai sunt deloc în formă, deci nu e momentul pentru mine să postez poze cu corpul meu. Sunt în etapa de “grăsuță”. Accept asta, se întâmplă. 2024 va fi mai bun pentru mine. E nebunie. M-aș descrie acum că fiind “skinny fat” (n.r. “slabă grăsuță”), sunt plină de celulită acum”, spunea Antonia, pe pagina personală de Instagram.

antonia 2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Între timp, se pare că vedeta a cedat rugăminților fanilor și a împărtășit câteva imagini pentru a le satisface curiozitatea. Deși a acumulat, într-adevăr câteva kilograme, Antonia arată la fel de bine și are un trup tonifiat.

Antonia și Alex Velea sunt împreună de 11 ani de zile. Într-un interviu pentru Libertatea, cântăreața a făcut dezvăluiri despre relația cu artistul, despre cum se înțeleg după atâția ani. Ea are o fiică cu fostul soț Vincenzo Castellano și doi băieței cu cântărețul.î

Antonia și Alex Velea formează un cuplu de 11 ani

Artista a mărturisit că face echipă bună cu Alex Velea atât în viața profesională, cât și în cea personală. Cântăreața se bazează mereu pe sprijinul lui când vine vorba de muzică, dar și când apar situații în ceea ce privește familia lor, copiii.

După o relație de 9 ani, Alex Velea a făcut un pas important pe 26 iulie 2021, cerându-i Antoniei să devină soția sa. Propunerea a fost primită cu bucurie și emoție de către Antonia, dar și de către toți fanii care abia așteaptă să vadă imagini de la nunta celor doi.

Momentan, ambii au planuri mari și mult de muncă, așadar organizarea unei nunți fastuoase nu se află pe lista lor de priorități.

Sursă foto: Instagram Antonia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton