Homepage  / Seriale

Anthony Hopkins joacă în serialul cu gladiatori „Those About to Die”. Ce alți actori celebri fac parte din distribuție

Anthony Hopkins joacă în serialul cu gladiatori „Those About to Die”. Ce alți actori celebri fac parte din distribuție

de Andreea Hentea,

Recent, platforma de streaming Peacock a aprobat producția ambițiosului serial „Those About to Die”, cu Sir Anthony Hopkins în rolul principal. Iată ce știm, deocamdată, despre povestea plasată în lumea luptelor de gladiatori, care are o distribuție impresionantă.

Plasat la Roma, în anul 79 d.Hr., serialul „Those About to Die” se desfășoară în lumea complexă și coruptă a luptelor de gladiatori, în care sportul, politica și afacerile se intersectează și se ciocnesc. Producția include un ansamblu larg de personaje, provenite din numeroase straturi ale societății romane.

Those About to Die – un proiect de proporții

Alături de Sir Anthony Hopkins, care joacă rolul împăratului roman Vespasian, fondatorul dinastiei Flaviene, cel mai important nume din distribuție este Iwan Rheon din „Urzeala tronurilor”, scrie tellyvisions.org. Acesta l-a înlocuit pe Lorenzo Richelmy („Marco Polo”), care fusese distribuit inițial și care a părăsit serialul din cauza unor suprapuneri cu alte filmări. Actorul colaborează pentru a doua oară cu Emmerich în ultimii doi ani, actorul jucând și în filmul muzical „Flautul fermecat” (2022) – inspirat din nemuritoarea operă a lui Mozart -, regizat de Florian Sigl și produs de Roland Emmerich. Alte nume sonore din distribuție sunt Tom Hughes („Victoria”), Rupert Penry-Jones („The Batman”), Jóhannes Haukur Jóhannesson („Succesiunea”, „Vikingii: Valhalla”) și Gabriella Pession („Rossella”).

Iwan Rheon
Tom Hughes

Cu un buget de peste 150 de milioane de dolari pentru un prim sezon cu zece episoade, „Those About to Die” este una dintre cele mai scumpe producții majoritar europene produse vreodată, scrie variety.com. Una dintre companiile producătoare este High End, unul dintre cei mai experimentați jucători din industria filmului și televiziunii europene.

Rupert Penry-Jones, Gabriella Pession și Jóhannes Haukur Jóhannesson

„Those About to Die” este regizat de Roland Emmerich (care revine pentru prima oară din 2012 la o producție de televiziune) împreună cu Marco Kreuzpaintner, care este și producător executiv. Acest proiect ambițios reprezintă un prilej de relansare a carierei pentru Emmerich, cunoscut ca artizanul filmelor-catastrofă de la Hollywood, precum „Ziua Independenței”, „Godzilla”, „Patriotul” și „Unde vei fi poimâine?”.

„Those About to Die” este inspirat de cartea de non-ficțiune omonimă a lui Daniel Mannix, publicată în 1958. Scenariul este scris de Robert Rodat („Salvați soldatul Ryan”, „Patriotul”), care va fi și producător executiv. Filmările au început deja, la istoricele studiouri Cinecittà din Roma.

Aprobare fără rezerve

Platforma Peacock s-a implicat total în producție, comandând direct realizarea serialului, fără o trecere prealabilă prin etape ca verificarea scenariului sau vizionarea episodului pilot. Avându-l pe Sir Anthony Hopkins în rolul principal, platforma de streaming speră că va realiza o dramă emblematică, deoarece nu a mai avut producții premiate de la lansarea sa, în 2020.

Serialul a fost preluat deja de platforma Prime Video, pentru difuzare în Europa. Această ambițioasă dramă istorică va fi lansată, se pare, la începutul anului viitor și va fi difuzată în Marea Britanie, Irlanda, Germania, Franța, Italia, Spania, Polonia, Turcia și multe alte țări europene, anunță tbivision.com.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton