Homepage  / Vedete străine

Anthony Hopkins filmează pentru „Armageddon Time”. Pelicula are o distribuție strălucită!

Anthony Hopkins filmează pentru  „Armageddon Time”. Pelicula are o distribuție strălucită!

de Andreea Hentea,

Anthony Hopkins și Jeremy Strong sunt cele mai noi nume care s-au alăturat distribuției sonore a filmului „Armageddon Time”. Regizorul și scenaristul peliculei este James Gray, scrie deadline.com.

Anthony Hopkins și Jeremy Strong filmează la „Armageddon Time”

Sir Anthony Hopkins (83 de ani), Jeremy Strong („Succesiunea”) și Anne Hathaway s-au alăturat distribuției strălucite a filmului „Armageddon Time”, care îi număra deja pe Cate Blanchett, Robert De Niro, Donald Sutherland și Oscar Isaac.

Filmările la această poveste despre ce însemna să crești în Queens (cel mai mare și cel mai populat cartier din New York – n.r.) în anii ’80 au început deja, la New York. Regizorul și scenaristul James Gray („Emigrantul”, „Orașul pierdut Z”, „Ad Astra”) își descrie aici propria maturizare în Queens, într-o Americă aflată în epoca dinaintea venirii la putere a președintelui Reagan.

Sir Anthony Hopkins a fost premiat cu al doilea Oscar din carieră anul trecut, pentru rolul din filmul „The Father” (2020), regizat de Florian Zeller. Marele actor a mai jucat, de asemenea, în viitorul film „The Son”, regizat tot de Florian Zeller, care va avea premiera în 2022 și care îi are în distribuție pe Vanessa Kirby, Hugh Jackman și Laura Dern.

Jeremy Strong a fost recompensat, tot anul trecut, cu un premiu Emmy pentru rolul lui Kendall Roy din excelentul serial „Succesiunea” (al cărui sezon trei se lansează la HBO pe 18 octombrie).

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton