; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Anthony Hopkins attends "Red 2" Movie Junket   NYC

Anthony Hopkins este mare fan al serialului „Breaking Bad”

16 October 2013

Anthony Hopkins attends "Red 2" Movie Junket - NYCSir Anthony Hopkins (75 de ani) i-a trimis colegului de breaslă Bryan Cranston o scrisoare de apreciere, în care laudă serialul „Breaking Bad' şi numeşte rolul lui Walter White „cea mai bună performanţă actoricească pe care a văzut-o vreodată', scrie buzzfeed.com.

Site-ul a obţinut confirmarea autenticităţii scrisorii de la purtătorul de cuvânt al lui Hopkins. Acesta din urmă îi scrie lui Cranston că abia a terminat de văzut serialul, după două săptămâni în care a urmărit episod după episod şi că nu a mai văzut niciodată ceva atât de extraordinar şi uluitor.

„Iniţial o comedie neagră, (serialul) a devenit un labirint de sânge, distrugere şi iad. A fost ca o tragedie iacobină, shakespeariană sau greacă. Îţi mulţumesc. Genul ăsta de creaţie artistică este rară. Tu şi întreaga distribuţie sunteţi cei mai buni actori pe care i-am văzut vreodată. Felicitări şi respectele mele!', scrie Hopkins, care ţine să-i felicite pe toţi cei implicaţi în produţie pentru disciplina de care au dat dovadă de-a lungul întregului serial.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare