; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Anthony Hopkins era “prostănac” în şcoală

16 January 2012

Legendarul actor (74 de ani) a povestit cum era foarte izolat în perioada şcolii generale, deoarece, spune el, era complet prost', potrivit FemaleFirst.co.uk. Pe de altă parte, Hopkins e de părere că izolarea aceasta l-a ajutat să fie creativ.

Eram singuratic la şcoală pentru că eram cam tolomac. Eram complet prost. Nu înţelegeam ce se întâmplă acolo, aşa că m-am retras în mine', a povestit actorul britanic. Nu aveam prieteni şi nu mă jucam niciodată cu alţi copii. Într-un fel, mi-am creat propria lume. Sună ca un basm, dar nu am avut de ales'.

Hopkins a remarcat că ştia, în schimb, să picteze şi să cânte la pian, pasiuni pe care le-a păstrat de-a lungul vieţii; el a compus de altfel mai multe bucăţi orchestrale şi a anunţat în 2007 că va lua o pauză pentru a pleca în turnee.

De asemenea, el s-a plâns că nu e foarte consecvent: Am capacitatea de concentrare a unui bondar. Sunt foarte bun când încep ceva, dar nu termin niciodată nimic. E un soi de existenţă liberă şi uşoară, un mod haotic de viaţă, dar aşa sunt, aşa m-am născut'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare