Homepage  / Recomandări

AntenaPLAY transmite 5 finale importante în weekend. Ultimul meci al lui Mbappe la PSG, iar forţele hocheiului luptă pentru aur

AntenaPLAY transmite 5 finale importante în weekend. Ultimul meci al lui Mbappe la PSG, iar forţele hocheiului luptă pentru aur

de Redactia Tvmania,

5 finale spectaculoase se vor disputa în acest weekend, exclusiv în AntenaPLAY. Kylian Mbappe va juca ultimul său meci la PSG, în finala Cupei Franţei, cu Lyon. Forţele hocheiului vor lupta pentru aur, la Campionatul Mondial.

Prima finală din acest weekend transmisă în AntenaPLAY va fi cea dintre Al-Ain şi Yokohama. Cele două se întâlnesc în returul finalei Ligii Campionilor Asiei, sâmbătă, de la ora 19:00. În tur, Yokohama s-a impus cu 2-1.

Spectacolul continuă în AntenaPLAY cu finala Cupei Greciei. Panathinaikos şi Aris speră să pună mâna pe al doilea cel mai râvnit trofeu din Grecia, după titlul din Superligă, adjudecat de Răzvan Lucescu şi PAOK. Panathinaikos şi Aris se întâlnesc sâmbătă, de la 20:30.

Olympique Lyon şi PSG sunt echipele care se întâlnesc în finala Cupei Franţei. Duelul de pe stadionul lui Lille va avea loc sâmbătă, de la ora 22:00, live în AntenaPLAY. Acesta va fi ultimul meci al lui Kylian Mbappe, în tricoul campioanei din Hexagon.

Leeds – Southampton este finala play-off-ului de promovare în Premier League. Meciul de „100 de milioane de lire sterline” se va disputa duminică, de la ora 17:00, pe celebrul Wembley, live în AntenaPLAY.

Iubitorii de hochei se vor delecta cu marea finală a Campionatului Mondial. Partida din Cehia va avea loc duminică, de la ora 21:20. Cele mai bune 16 echipe au luat startul la Mondial şi doar una va pune mâna pe medalia de aur.

Finalele din weekend, din AntenaPLAY

  • Finala Ligii Campionilor Asiei: Al-Ain – Yokohama (sâmbătă, 19:00)
  • Finala Cupei Greciei: Panathinaikos – Aris (sâmbătă 20:30)
  • Finala Cupei Franţei: Olympique Lyon – PSG (sâmbătă, 22:00)
  • Finala play-off-ului de promovare în Premier League: Leeds – Southampton (duminică, 17:00)
  • Finala Campionatului Mondial de hochei – (duminică, 21:20)

Sursa foto: Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton