Homepage  / Filme Online

AntenaPlay lansează un nou abonament special pentru studenți. Cât costă

AntenaPlay lansează un nou abonament special pentru studenți. Cât costă

de Redactia Tvmania,

Viața de student înseamnă mult mai mult decât cursuri și examene – înseamnă și distracție, relaxare, dar și vizionarea celor mai bune filme, seriale și emisiuni. AntenaPLAY vine în sprijinul studenților cu o ofertă specială. Cât costă noul abonament dedicat studenților.

AntenaPLAY lansează abonamentul Student Discount

AntenaPLAY are o ofertă specială, dedicată studenților: 40% reducere la abonamentul AntenaPLAY.

Perioada studenției este una dintre cele mai semnificative etape din viață, iar AntenaPLAY vrea să ofere studenților acces la divertisment de calitate la un preț accesibil, care se potrivește bugetului lor. Deoarece viața de student trebuie trăită la maximum, AntenaPLAY contribuie la acest lucru.

Prin noul abonament Student Discount, toți cei înscriși la o facultate beneficiază de acces la conținut premium la un preț special. Indiferent de preferințe – fie că este vorba despre competiții sportive, emisiuni preferate sau filme de festival – AntenaPLAY le oferă studenților o gamă variată de opțiuni de vizionare.

AntenaPLAY aduce emoții intense și adrenalină la cote maxime! Aventura continuă în Asia Express, unde competiția devine tot mai dificilă, cu provocări spectaculoase. Adrenalina urcă la Formula 1, fiecare cursă fiind o demonstrație uluitoare de viteză și strategie. În plus, AntenaPLAY lansează un nou serial plin de emoție – Iubire cu parfum de lavandă, o poveste care promite să cucerească publicul. Toate acestea, la un preț adaptat bugetului de student.

Chefi la cuțite, Power Couple, X Factor, competiții sportive pentru toți iubitorii sportului: Liga Portugal, Superliga Greciei, Liga Campionilor Asiei, meciurile României, Campionatele internaționale de tenis de masa, Campionatele mondiale de inot, evenimente de MMA, gale de box, dar şi filme cu actori de top, precum Joe, Ma ma, Jeanne du Barry, The pod generation, Triangle of sadness, Ama, Fragile, El buen patron și multe altele se regăsesc în oferta AntenaPLAY.

Cum funcționează oferta? Tot ce trebuie să facă studenţii este să acceseze pagina https://antenaplay.ro/cont/abonament-student, să urmeze pașii și să beneficieze de reducerea de 40% la abonamentul AntenaPLAY.

AntenaPLAY** oferă abonaților acces la canale TV live și peste 70 de canale, incluzând o selecție diversificată de filme, atât românești, cât și internaționale. De asemenea, platforma pune la dispoziție seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedii, acțiune și dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Cum arată abonamentele pentru AntenaPlay

Prețurile pentru abonamentele AntenaPLAY pot varia în funcție de pachetul ales și de eventualele promoții disponibile. De obicei, AntenaPLAY oferă mai multe tipuri de abonamente, care pot include opțiuni lunare, trimestriale și anuale. Pentru studenți, există adesea reduceri speciale, cum ar fi un Student Discount de 40% din prețul standard.

Platforma AntenaPLAY oferă abonaților mai multe tipuri de abonament, care se reînnoiesc automat lunar, la fiecare 6 luni sau la fiecare 12 luni, oferind acces la tot conținutul video disponibil pe platformă.

Abonament lunar: Prețul abonamentului lunar este de 7.99 Euro (TVA inclus). Plata se efectuează în lei, la cursul de schimb valutar practicat de procesatorul de plăți la data efectuării plății.

Abonamente pe termen mai lung:

– Abonament de 6 luni: AntenaPLAY oferă opțiunea de plată în avans pentru abonamente de 6 luni sau 12 luni, direct prin CARD/DEBIT DIRECT, exclusiv din versiunea de browser, din contul utilizatorului. Cu titlu promoțional, până la data de 31.12.2024, prețul abonamentului de 6 luni este de 39.95 Euro, cu TVA inclus (redus de la 47.94 Euro, adică 7.99 Euro x 6 luni).

– Abonament de 12 luni: Prețul promoțional pentru abonamentul de 12 luni este de 79.90 Euro, cu TVA inclus (redus de la 95.88 Euro, adică 7.99 Euro x 12 luni).

Pentru ambele pachete (6 luni și 12 luni), plata se efectuează în lei, la cursul de schimb valutar practicat de procesatorul de plăți la data efectuării plății.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton