; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Surorile

Antena 1 va difuza un nou serial turcesc, din 10 iulie, „Surorile”

28 June 2019

Antena 1 difuzează, din 10 iulie, pe tronosonul orar lăsat liber de serialul „Fetiţa mea', care se termină pe 9 iulie, o nouă producţie turcească, „Surorile' („Kardeş Çocuklari'). Serialul a fost transmis anul acesta de postul turcesc Star TV şi nu prea s-a bucurat de success, fiind anulat după 17 episoade. 

În centrul poveştii se află două surori: Ümran (Ayca Bingöl, „Trădarea'), care trăieşte un trai modest la sat alături de fiica ei, Hayat (Afra Saracoglu), şi Ümay (Nur Fettahoglu, „Suleyman Magnificul') care duce o viaţă luxoasă la oraş împreună cu fata ei, Hayal (Alara Turan). Destinele celor 4 se intersectează după mulţi ani, iar intriga se complică. Din distribuţie face parte şi Furkan Andıç (protagonistul din „Meryem'). 

În timp ce tânăra Alara Turan se află la primul ei rol din carieră, Afra Saracoglu a mai jucat în câteva producţii tv printre care şi una care a fost bine primită în Turcia, Fazilet Hanim ve Kizlari' (2017-2018). În timpul filmărilor la acest serial, Afra Saraçoğlu s-a îndrăgostit de un regizor de platou, Eray Altay, cu care a fost împreună 6 luni.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare