; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Antena 3 a strâns 85.538 de euro pentru fundaţia Mihai Neşu

12 March 2012

„Cel mai drag număr 3, la Antena 3', campanie de strângere de fonduri pentru fundaţia Mihai Neşu, desfăşurată sâmbătă, 10 martie, a reuşit să strângă peste 85.000 de euro.

Mai bine de 42.000 de SMS-uri au fost trimise la numărul 877, iar toţi banii strânşi vor fi donaţi fundaţiei Mihai Neşu pentru ca sportivul să poată ajuta câţi mai mulţi copii şi tineri aflaţi în dificultate.

Pe tot parcursul zilei, cei care au trimis SMS-uri în cadrul acestei campanii au avut şansa de a câştiga un tricou al echipei Utrecht, inscripţionat cu numărul 3, numărul lui Neşu, sau un tricou al fundaţiei pe care Mihai Neşu a înfiinţat-o pentru a-i ajuta pe alţii ca el. În total, 13 tricouri au fost puse la dispoziţia celor care au ales să-l susţină pe sportiv în demersul său.

Din Olanda, Mihai Neşu a urmărit cu emoţie toată campania de strângere de fonduri. Impresionat de solidaritatea românilor şi recunoscător tuturor celor care au întins o mână de ajutor, el a vorbit cu bucurie despre cum vrea să-i ajute pe cei care au acelaşi tip de probleme ca el.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare