; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Antena 2 transmite live Festivalul de la Amara

31 July 2013

În perioada 3-5 august 2013, Grădina de Vară a oraşului Amara va găzdui cea de-a 46-a ediţie a Festivalului- concurs naţional de interpretare a muzicii uşoare româneşti Trofeul Tinereţii' –Amara, care va fi prezentat de moderatorul emisiunii “Agentul Vip”, de la Antena 2, Cristian Brancu.

Din păcate, România nu e atentă aşa cum se cuvine la un fenomen muzical, în adevăratul sens al cuvântului! Festivalul de la Mamaia tocmai a dispărut, de Cerbul de Aur nu ne mai amintim, deşi a făcut senzaţie! Există un singur festival care face treabă bună an de an, de 46 de ani încoace: Amara! Aici a devenit vedetă Pepe, de exemplu, şi mulţi alţii, toţi nume consacrate astăzi.

Eu, personal, sunt bucuros că sunt maestrul de ceremonii' al acestui Festival pentru al doilea an consecutiv,  cu atât mai mult cu cât anul acesta Antena 2 îl preia live, ceea ce dă un plus de forţă evenimentului, în mod sigur. Vor fi acolo şi Brenciu, şi Corina, şi Andreea Bănică, şi Talisman şi mai toate numele mari din muzică românească.', a declarat Cristian Brancu.

Programul festivalului cuprinde Concursul tinerilor interpreţi' care va avea loc sâmbătă, 4 august, câştigătorii ediţiei 46 fiind desemnaţi în cadrul Galei laureaţilor' de duminica, 5 august.

Sâmbătă, în prima zi a festivalului, vor cânta Adrian Romcescu, Corina, Deepcentral, iar duminică, vor urca pe scenă Cristina Vasiu, câștigătoarea ediției de anul trecut, Talisman, Andreea Bănică și Horia Brenciu&HB Orchestra'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare