; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Antena 2 face show la patru ani de existenţă

08 April 2011

mihai-morar-antena-2-patru-aniPostul Antena 2 îi invită pe telespectatori să petreacă împreună patru ani de existenţă: emisiunea Antena 2, la 4 ace' este un show aniversar la care participă vedetele postului şi nu numai. În aceeaşi zi , postul îşi schimbă hainele'.

Aniversarea, promit cei din Intact, va fi spectaculoasă, se va întâmpla, la vedere, în direct, începând cu 19.30, când va începe un show special la care participă toate vedetele postului. 

Telespectatorii sunt invitaţi la această sărbătoare, doar că trebuie să respecte un anume protocol: cod vestimentar  – la patru ace'. Acesta este şi  numele show-ului aniversar: Antena 2, la 4 ace'.

Tot sâmbătă, de la 19.30, Antena 2 va apărea într-o vestimentaţie' potrivită felului ei temperamental de a fi.  Transformarea va avea loc în direct şi este cu adevărat spectaculoasă: în urma unui process de rebranding, postul are grafică, slogan şi ID-uri de post noi.

Apoi, începând cu 10 aprilie, Ela Voineag, care până nu de mult era mondena televiziunii naţionale', va prezenta o nouă emisiune mondenă la Antena 2. După ce a evoluat mai bine de o jumătate de an la TVR1, Ela Voineag ne dă întâlnire la Starbook', o emisiune de 30 de minute ce va fi difuzată în fiecare duminică, la ora 20:30.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare