; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Grand hotel

Antena 1 va difuza un serial produs de Eva Longoria, „Grand Hotel”

08 January 2021

„Grand Hotel' (2019) – cu oscarizatul Demián Bichir în distribuție, produs de „nevasta disperată' Eva Longoria și cu românca Inna pe coloana sonoră – debutează marți, la ora 22.45, la Antena 1. Cele 13 episoade ale vor fi pe post marțea și miercurea. 

Potrivit ultimelor modificări din grila Antena 1, episodul de miercuri, 13 ianuarie, va fi difuzat începând cu ora 23.00.

Decoruri de lux, femei frumoase, bărbați plini de bani – cam așa se prezintă „Grand Hotel'. Suntem în Miami Beach, la un hotel în care vine lumea să arunce cu banii, deținut de carismaticul Santiago Mendoza (Demián Bichir), bărbat trecut de prima tinerețe, ca și de prima soție, cu copii mari și probleme financiare și mai mari. Hotelul pe care-l administrează este o afacere de familie, una dintre puținele de acest fel rămase în picioare în Miami Beach, și nici el nu se simte prea bine în fața formidabilei competiții a marilor lanțuri hoteliere. Din fericire, poate conta pe sprijinul familiei și pe cel al personalului, dar asta numai dacă reușește să țină în dulap, departe de ochii iscoditori ai lumii, toate scheletele.

 

Doar 13 episoade

„Grand Hotel' este varianta americană a serialului spaniol „Grand Hôtel', creat de Ramón Campos și Gema R. Neira. Difuzat între 2011 și 2013, cu 3 sezoane și 39 de episoade, originalul a fost un mare succes și a cunoscut de-atunci numeroase adaptări în toată lumea. În afară de varianta americană care vine la Antena 1, puteți vedea pe Netflix versiunea egipteană, „Secret of the Nile' – care a fost primul serial egiptean intrat pe gigantul de streaming. Producția Evei Longoria nu s-a bucurat însă de succesul originalului și s-a oprit după 13 episoade. Nominalizat la Oscar pentru rolul din „O viață mai bună', în original „A Better Life' (2011), actorul Demián Bichir a fost alegerea Evei Longoria: „Nu puteam vedea pe nimeni altcineva în rolul Gonzalo. Am făcut două filme împreună cu Demián și el joacă cu așa o forță care poate conferi putere acestui personaj', a declarat actrița pentru Deadline.

 

Să cânte Inna!

Piesa Innei, „Tu Manera', de pe album „YO', se află pe coloana sonoră a serialului „Grand Hotel'. Nu e singura. Și în producția Netflix, „Elite', în episodul al șaselea din cel de-al doilea sezon, o puteți auzi pe Inna cântând „Sin Ti'. „Este o surpriză frumoasă și mă bucur de fiecare dată atunci când muzica îmi este apreciată', a declarat cântăreața pentru Virgin Radio România.

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare