; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Hell’s Kitchen

Antena 1 va difuza show-ul culinar „Hell’s Kitchen”

03 June 2014

Unul dintre cele mai urmărite şi mai longevive show-uri de cooking din lume a fost achiziţionat de Antena 1 şi va intra în grila televiziunii de la toamnă. „Hells Kitchen', un format creat de celebrul Gordon Ramsay, este produs deja în peste 50 de ţări, printre care Marea Britanie, SUA, Australia, Suedia, Portugalia, Italia, Rusia, Spania, Mexic sau China.

Hells KitchenNoul show de la Antena 1 este adresat tuturor pasionaţilor de cooking şi bucătarilor profesionişti, aspiranţi la titlul de Chef. Cei selectaţi să intre în această competiţie vor locui într-o casă amenajată special pentru ei, lipită de restaurantul în care vor trebui să gătească. Concurenţii vor fi împărţiţi în echipe şi vor fi supuşi în fiecare ediţie la tot felul de probe eliminatorii.

Emisiune de succes peste hotare: “O mostră a geniului în televiziune”

Maestrul bucătar scoţian Gordon Ramsay (47 de ani), un star internaţional de televiziune, are 14 restaurante, ele adunând până acum 15 stele Michelin. Ramsay este prezentatorul variantei americane a show-ului, care a fost nominalizată la Primetime Emmy Awards, Art Directors Guild Awards (Television), Teen Choice Award sau People’s Choice Awards.

În SUA, emisiunea a ajuns la sezonul cu numărul 12 şi are o audienţă de peste 7 milioane de telespectatori.

Încă de la primele sezoane difuzate în Marea Britanie şi SUA, formatul s-a bucurat de aprecierea criticilor de specialitate. Hells Kitchen este o mostră a geniului în televiziune', au scris cei de la The Guardian', Ramsay stimulează deliciile iadului pe pământ', spuneau cei de la Boston Herald', iar Entertainment Weekly l-a numit Una din plăcerile noastre vinovate'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare